Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK-MAM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 17, 2013 22:16 Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK-MAM

Szukam kotki, w wieku od roku do trzech lat jako towarzyszki dla mojego półrocznego kociaka.
Mufasa jest rudym rozrabiaką, którego uratowaliśmy z piwnicy na jednym z osiedli w Gdańsku i pokochaliśmy z narzeczonym
jak tylko spojrzeliśmy w jego złote oczka.
Jednak sądzimy, że z momentem jak mi skończą się wakacje i zacznie rok akademicki to kotek będzie się czuł samotny.
Narzeczonego nie ma od poniedziałku do piątku z powodu pracy, więc tylko ja będę w tygodniu się kociakiem zajmować, a będąc na
3 roku studiów niestety będę musiała czasami zostawić go samego.

Dlatego szukamy kotki, wysterylizowanej, niezbyt bojaźliwej i dobrze znoszącej towarzystwo innych kotów.
Mieszkanie oczywiście przystosowane pod żywego Mufasę, więc kolejny kot to nie problem, a radość.

Więc jeśli ktoś wie o jakiejś potrzebującej domu panience z okolic trójmiasta proszę o kontakt.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 19, 2013 19:01 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zaktualizowałam tytuł

LatonaPL

Od: Wto kwi 30, 2013 20:04

Post » Czw lip 18, 2013 8:07 Re: Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK

Może trikolorka ze zdjęcia po lewej? Jest u mnie od maja. Część informacji z ogłoszenia jest już nieaktualna, bo zaprzyjaźniła się z moim ok. 1,5-rocznym kocurkiem - Mikserem. Bardzo fajnie się razem bawią. Do Gdańska trochę daleko, ale gdybyś była zainteresowana, to myślę że transport udałoby się jakoś zorganizować.
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Czw lip 18, 2013 8:31 Re: Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK

W naszej Fundacji w Gdańsku mamy kotki w różnym wieku, właśnie dwie takie jednoroczne.
Wszystkie dorosłe wysterylizowane, zaszczepione.
Jeśli chcecie obejrzeć tel. 514911806
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw lip 18, 2013 10:23 Re: Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK

Co prawda nie z okolic trójmiasta, ale z opcją dowozu :)
Domku szuka Maja, kotka zgarnięta z "gospodarstwa" z czwórką kociąt. Jest już po sterylce, dochodzi do siebie w domu tymczasowym. W zasadzie już doszła do siebie, brakowało jej po prostu miłości, opieki i rąk do głaskania. no i jedzonka, bo przez pierwsze dni rzucała się na jedzenie. Teraz zresztą tez miska do dna czyści :)
Kotka ma około roku. Bez większych problemów zapoznaje sie z kotką rezydentą, więc opcja domu z innym kotem jak najbardziej wchodzi w grę :)

Ps. Maluchy, dzieci Majki, też szukają domku.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Od: Śro lis 19, 2008 9:47

Post » Czw lip 18, 2013 10:34 Re: Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK

Tym bardziej, że 26 lipca jedziemy w kierunku Trójmiasta :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Od: Śro lis 19, 2008 9:47

Post » Pt lip 19, 2013 16:54 Re: Szukam kotki, towarzyszki dla półrocznego kotka GDAŃSK

Dziękuję, już nie aktualne, w przyszłym tygodniu bierzemy kotkę z Fundacji Kotikowo :)

LatonaPL

Od: Wto kwi 30, 2013 20:04