MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Wszystko przez tę trzynastkę w numerze...
A wiesz, że to jest możliwe!
Innego wyjaśnienia nie mam
Mnie też żadne do głowy nie przychodzi. Tylko już mnie to wkurza!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Wszystko przez tę trzynastkę w numerze...
A wiesz, że to jest możliwe!
Innego wyjaśnienia nie mam
Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
maciejowa pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
No nie wiem, ja tam wolę 7
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Urodziłam się 13 - tego , czy to pech?
Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Lubię 3, 7 ,4 i 13.
maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Lubię 3, 7 ,4 i 13.
A ja lubię jeszcze soboty. Wtedy jest mi wszystko jedno czy wypadają 7, 13, czy jakiegoś innego dnia miesiąca
Ewa L. pisze:Dla mnie najszczęśliwszym dniem jest piątek 13 - ego.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:A wcale że nie bo trzynastka wcale nie jest bardziej pechową liczbą od 3 ,6 czy 9
Lubię 3, 7 ,4 i 13.
A ja lubię jeszcze soboty. Wtedy jest mi wszystko jedno czy wypadają 7, 13, czy jakiegoś innego dnia miesiąca
A ja 29 lipca będę lubić nawet poniedziałek
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:
Lubię 3, 7 ,4 i 13.
A ja 29 lipca będę lubić nawet poniedziałek
A co wtedy będzie? Idziesz na urlop?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 41 gości