BooKotki. Zrobiło się "monochromatycznie" 1200gr Florka...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 17, 2013 15:23 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Koty to ninja. Nie poddają się łatwo, myśl pozytywnie.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lip 17, 2013 15:26 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Villentretenmerth pisze:Koty to ninja. Nie poddają się łatwo, myśl pozytywnie.

Potwierdzam. Wet mi mówiła, że koty mają najlepsze ze wszystkich zwierząt zdolności samoleczenia - dużo lepsze niż my. Kciuki :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lip 17, 2013 15:41 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

gpolomska pisze:
Villentretenmerth pisze:Koty to ninja. Nie poddają się łatwo, myśl pozytywnie.

Potwierdzam. Wet mi mówiła, że koty mają najlepsze ze wszystkich zwierząt zdolności samoleczenia - dużo lepsze niż my. Kciuki :ok: :ok: :ok:

I nie tylko samoleczenia. Leczą też ludzi. Kładą się na człowieku w chorych miejscach i wymruczają jego dolegliwości. Doświadczyłem tego.
Nic się Bogu nie udało. Nic.
Jeno koty - wtedy Stwórca miał dobry dzień.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lip 17, 2013 16:07 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Villentretenmerth pisze:Leczą też ludzi. Kładą się na człowieku w chorych miejscach i wymruczają jego dolegliwości. Doświadczyłem tego.

Ja też. Z racji swojej pracy mam często przeciążone mocno nadgarstki. I dopóki nie było kotusia, to bolały często... a kotuś wyleczył i nie wiem, co to ból; podobnie z kostką, gdzie była masakra w środku i kolanami. Koty potrafią leczyć; ponoć idealnie wyczuwają pole elektromagnetyczne, a medycyna chińska opiera się mocno na naturalnym polu człowieka i jego zaburzeniach - tylko koty robią to instynktownie, a nie po latach nauki; i perfekcyjnie.

Skoro więc tak potrafią leczyć kogoś, to zapewne mają niesamowite umiejętności leczenia - siebie też. Za Roderyczka jeszcze raz :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lip 17, 2013 17:25 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Cały czas kciuki za Roderyczka :ok: :ok: :ok:

a Toffikowi za taki wyskok to się należy opr... a potem buziak w nosek - ufff, że wrócił cały i zdrowy :ok: :)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 22, 2013 7:59 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Mój Rekonwalescent jeszcze przed ściągnięciem szwów i wenflonu. Wygląda na takiego wyluzowanego...

Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon lip 22, 2013 9:08 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Ładnie chłopak wygląda i oby tak się czuł możliwie najdłużej :ok: :ok: :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon lip 22, 2013 13:13 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Za całokształt :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lip 22, 2013 15:48 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Czy macie jakieś doświadczenia albo znacie kogoś kto ma z suplementem NTS Immunactive (kiedyś Anticanacer) z VetFood'a? To takie ogromne kapsuły. Boję się ich podać Roderykowi w całości do pysia a mieszane z czymś to jednak jakieś tam straty. Jestem ciekawa czy ktoś to podawał swojemu kotu.

A tym czasem, Baltazar Gąbka, Gąbisław, Gąbek, Gąbeczek... aż se walnę :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Pon lip 22, 2013 15:50 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Nieeeeeee dotykaj moich plecówwwww!!!!!

Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Pon lip 22, 2013 17:12 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Ale cudowny Baltazar :)
I Roderyk jaki dzielny!

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pon lip 22, 2013 17:37 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Dzielny Roderyk, oby było jak najdłużej jak najlepiej :ok: :ok: :ok:

a Baltazar cudny :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lip 23, 2013 8:17 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Gąbisław na balkonowym zdjęciu cudny - tylko koty z białymi pyszczkami mogą mieć tak zdziwiony wyraz twarzy :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto lip 23, 2013 21:59 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lip 24, 2013 7:51 Re: BooKotki. Roderyk - chłoniak jelita ;o( Toffik wrócił.Dz

Wasza koleżanka ponownie popełniła jakieś tam bazarki. Głównie dla schroniskowców ale w razie czego, dla innych kotów, jakie wpadną mi w ręce też. Może ktoś miałby ochotę zajrzeć?

Piękne łańcuszki z różowym i żółtym złotem

Niepowtarzalne pierścionki z białym i żółtym złotem i kolorowymi kamykami
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]