Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
floxanna pisze:Bo nasze społeczeństwo jako całość to ździebko tępawe i zacofane jest![]()
Maupa pisze:wiecie - Wy to już dorosłe i poważne, ja mam lat 20, więc "jak już będziesz w moim wieku i będziesz miała własne dzieci", to zobaczysz.
Dzieci lubię umiarkowanie. To znaczy, sa takie co je lubię.........i takie co ich zdecydowanie nie lubię. Normalne. Nie trzeba koniecznie lubić całego gatunku. Bardziej niż dzieci nie lubię facetów. Jak się tak dłużej zastanowię, to ja w ogóle nie przepadam za ludżmi jako rasą:)
kfiatek 1983 pisze:Gdzie można takie cudo nabyć?
Maupa pisze:floxanna pisze:Bo nasze społeczeństwo jako całość to ździebko tępawe i zacofane jest![]()
wiecie - Wy to już dorosłe i poważne, ja mam lat 20, więc "jak już będziesz w moim wieku i będziesz miała własne dzieci", to zobaczysz. nie będę miała dzieci, szereg powodów, mama zna je już chyba na pamięć. (za to chętnie 72 koty) i ona odpuściła, ale cała reszta - jeszcze młoda jesteś, to fanaberie masz, "dorośnij". a największy szlag mnie trafia, jak ktoś wytacza argument ekonomiczny - bo kto cię będzie na starość utrzymywał. sama się będę na starość utrzymywać, po to teraz jestem młoda i zdolna do pracy, żeby na przyszłość odkładać po troszku
a jeśli rzeczywiście "nie będziesz miała nikogo, kto ci poda szklankę wody", to znaczy, że byłam złym człowiekiem, skoro nikt tego nie robi z własnej woli zamiast z przymusu społecznego, i dobrze mi tak
![]()
to że się tak pożalę w rozumiejącym gronie.
KotkaWodna pisze:rośnie Ci ten poczochraniec chyba dość prędko, czy mnie oczy mylą?
jakoś tak coraz więcej kota w kocie widać na zdjęciach ;>
Blekitny.Irys pisze:Między nami mówiąc, uważam wychowanie dziecka za najtrudniejsze zadanie w życiu człowieka - coś jak wejście na K2 zimą, w piżamie i w kapciach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, muza_51, Nul i 24 gości