Adopcje puchatych w typie rasy 3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 15, 2013 0:02 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

A ja sobie zaznaczę.....
Jak te maluchy wyrosły 8O 8O No tak , ale one jakos tak okołonoworoczne :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lip 15, 2013 7:24 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Hannibal Lektor pisze:Hej!
Piszę tutaj, ponieważ nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości. W każdym razie - byłabym skłonna wziąć Lalusia na DS, właśnie takiego kota szukałam :) Jedyny problem jest taki, że mieszkam w Krakowie, musiałabym więc skorzystać z pomocy przy transporcie (ewentualnie znaleźć czas na podróż, a to może być w najbliższym czasie trudne). Prosiłabym o jakiś kontakt do osoby decyzyjnej w sprawie kotka.

Ponieważ nie możesz odbierać pw - no wiec kontaktujemy się. W sprawie adopcji kota możesz napisać na adres adopcjepuchatych@gmail.com - przedstawiając warunki, które oferujesz kotu - rodzaj karmy, zabezpieczenia itp. Prosimy takze o informacje dotyczące dotychczasowych doświadczeń z kotami, zwłaszcza perskimi. Naturalnie warunkiem oddania kota jest wizyta przedadopcyjna - z którą akurat w Krakowie problemów nie mamy:-). Dodam jeszcze, że kto jak kto, ale Laluś nie pojedzie do domu, który nie będzie posiadał porządnych zabezpieczeń w postaci siatek. Od razu napiszę, że okna uchylne - to są okna uchylne a nie zabezpieczenia:-)

Dodam jeszcze, ze jeśli chodzi o Lalusia akurat to trzeba przekonać Kotkinsa:-)

Kotkins - weź dodaj pliss w pierwszym poście adres na puchate. Chętnie wkleiłabym też tekst popełniony kiedyś przez koteczekanusi dotyczący zasad adopcji......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lip 15, 2013 16:26 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Uroczyście oświadczam - że mam ponoć napisać ogłoszenia dla Dzieciaków i Balbiny - co na honor obiecuję ucznić najpózniej do jutra wieczór.:-)

Wiecie taka mnie refleksja naszła - nasz naród to ludzie, którzy w 78% przypadków nie otwierają okien:-). A przynajmniej tak twierdzą. Dziwne.......ja otwieram - wietrzę, lubię cykanie koników, zapachy z zewnątrz. No tak na wsi mieszkam. Ale w mieście też otwierałam............zawsze sie uważałam za odmieńca:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto lip 16, 2013 9:14 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Neigh pisze:
Wiecie taka mnie refleksja naszła - nasz naród to ludzie, którzy w 78% przypadków nie otwierają okien:-). A przynajmniej tak twierdzą. Dziwne.......ja otwieram - wietrzę, lubię cykanie koników, zapachy z zewnątrz. No tak na wsi mieszkam. Ale w mieście też otwierałam............zawsze sie uważałam za odmieńca:-)

i znów należę do mniejszości..? Ja nie otwieram okien jedynie jak mnie w domu nie ma. Nauczona po ostatniej burzy nawet na mikrowentylacji nie zostawiam... Ale na codzień, zwłaszcza teraz latem... No ale ja mam siatki to se mogę pozwolić :D

Rubens i Xawery wyrośli na pięknych młodzianów...
A czy Leosia i Michasia nie miały już DS? Coś się stało..? Chyba mam spore zaległości...

Trzymam kciuki za koty i nowe domy!
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto lip 16, 2013 9:17 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

DT nie mógł dłużej mić tych kotów, po prostu.
Są w fundacji, liczymy na adopcję.
Dziś wkleję ich nowe zdjecia Koci Świat podesłał:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lip 16, 2013 9:19 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

uuuuuuuu boi się jednak, ze pojadę i ją spalę........:-)

Nie wiem czemu, ale jak sobie przyczepiałam do płotu tabliczkę z WŁASNA nazwą ulicy tudzież miałam koncepcje dotyczącą posągów do ogródka.........moja śp Babcia zwykła była mawiać 'zobaczysz spalą cię!"

Obrazek

Neigh

Post » Wto lip 16, 2013 13:29 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Zaznaczę :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto lip 16, 2013 16:19 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

A w sosnowskim schronie kolejny pers, taka dymna? Nela :-(

nie mówię, że Wy, ale może ktoś coś :oops:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
jo.anna

Post » Wto lip 16, 2013 17:14 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Obiecuję dostarczać zdjęcia Rubensa, Xawerego i Balbiny :)
Postaram się też w tym tygodniu pstryknąć kilka zdjęć Felicji i reszty płaskiej bandy w Kocim.
Podeślę Neigh na maila, ok?

i koniecznie muszę umyć okna :) (ale to syzyfowa praca, ciągle jakiś nos coś tam maluje)

figu

Od: Śro maja 23, 2012 20:52

Post » Wto lip 16, 2013 19:02 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

O! Witaj na forum! :D
Przedstawiam: TO jest DT (dom tymczasowy:)) Xawerego i i Rubensa oraz Felicji.
Może namówisz Kasię na więcej wiadomości o niejakiej Mandarynie???

Miło Cię widzieć!!!

kotkins

Post » Śro lip 17, 2013 10:09 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Kurcze napisałam posta i mi wywaliło. No to jeszcze raz.

a. Cześć Gosia:-)
b. tekst do ogłoszeń napisałam - wysłałam do weryfikacji Kotkinsowi
c. tekst ogólny dziś zredaguję
d. porzadki na gmailu zrobiłam - ( matko co za syzyfowa praca! ) - instrukcje dla chętnych przez tel.
e. pracowitam jako ta mróweczka - mogę napisać teksty dla Meliniar i Mandaryny - ale brak danych
f. trzeba się uśmiechnąć o marty_jolki i Moniki Krk ( do Moniki mamy się uśmiechac na prywatnego maila )

Obrazek

Neigh

Post » Śro lip 17, 2013 10:09 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

kotkins pisze:O! Witaj na forum! :D
Przedstawiam: TO jest DT (dom tymczasowy:)) Xawerego i i Rubensa oraz Felicji.
Może namówisz Kasię na więcej wiadomości o niejakiej Mandarynie???

Miło Cię widzieć!!!

BALBINY nie Felicji.

Obrazek

Neigh

Post » Czw lip 18, 2013 17:29 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Spóźniona jestem, że aż wstyd. Witam się i zaznaczam nowy wątek :)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob lip 20, 2013 22:01 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

dziewczyny, potrzebuje dobrego (większego niż zalinkowane) zdjęcia wspólnego Michasi i Leosi - któraś ma? dajcie tu albo na public@kociswiat.org.pl, bo musimy jakos udowodnic te ich zazylosc ;)

slifkowa

Od: Śro kwi 16, 2008 15:24

Post » Sob lip 20, 2013 22:11 Re: Adopcje puchatych w typie rasy 3 - puchate podrostki!

Nie mamy, same ściągałyśmy z ogłoszeń:(

kotkins

[poprzednia][następna]