Maupa pisze:bo nie zachowujesz się przy nich nagle jak śliniący się potwór, który zapomniał, jak się normalnie mówi?
To prawda.
Zawsze, ale to zawsze mówię do dzieci jak do dorosłych, do nastolatków zresztą też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:bo nie zachowujesz się przy nich nagle jak śliniący się potwór, który zapomniał, jak się normalnie mówi?
floxanna pisze:No proszę, to całkiem sporo nas, „niedzieciolubnych”Uff, dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym osamotniona.
izka53 pisze:Dziewczyny , to zdradżcie mi jeszcze , czy własne dzieci posiadywacie![]()
KotkaWodna pisze:ja nie mam dzieci - nie byłabym dobrą matką, jestem pewna.
floxanna pisze:Nie posiadowywam.
izka53 pisze:Czyli Wy jesteście normalne.... Nie lubicie , nie macie... A jaJak byłam w tym wieku jeszcze adekwatnym , to tolerowałam. A teraz ...ujć
izka53 pisze:floxannna - teraz to tak bardziej serio - w naszej obyczajowości raczej nie mieści się , żeby babcia nie uwielbiała wnuków. A co ja na to poradzę , ze wole koty![]()
![]()
![]()
Owszem , wnuki są OK , ale na odległość, jak dorosną to mozemy sie kumplować. Owszem , ja ich wszystkich kocham , ale... tak bardziej wirtualnie ....
izka53 pisze:A tobie zazdraszczam konia - moje nigdy niespełnione , młodzieńcze marzenie / jak wiele innych zresztą/
floxanna pisze:Dla mnie takie nastawienie do kogoś, kogo się kocha, jest całkiem zrozumiałe. Bo kochać (bez względu na rodzaj miłości) to chyba nie znaczy robić sobie kuku w celu sprostania ogólnie obowiązującej wizji miłości?
floxanna pisze:Przyjedź na Warmię, poobcujesz sobie z fajną kobyłką![]()
izka53 pisze:floxanna pisze:Dla mnie takie nastawienie do kogoś, kogo się kocha, jest całkiem zrozumiałe. Bo kochać (bez względu na rodzaj miłości) to chyba nie znaczy robić sobie kuku w celu sprostania ogólnie obowiązującej wizji miłości?
Ja to rozumiem , wiekszość społeczeństwa - niestety nie
izka53 pisze:floxanna pisze:Przyjedź na Warmię, poobcujesz sobie z fajną kobyłką![]()
Tiaaaa - jakieś 400km![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości