Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patikujek pisze:ja kiedyś chciałam, żeby mi dentystka dała strzykawkę ze znieczuleniem do domu jak będzie boleć będę sobie podawać
maciejowa pisze:Ok, dziura po zębie przepłukana, lek włożony. Kolejna wizyta w piątek. Chyba będziemy wypełniać tę nieszczęsną ósemkę. No chyba, że znów zacznie mnie boleć.. Na razie jest nieźle. Tfu, tfu, tfu, odpukać w niemalowane!
MalgWroclaw pisze:Trzymam kciuki za noc.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ok, dziura po zębie przepłukana, lek włożony. Kolejna wizyta w piątek. Chyba będziemy wypełniać tę nieszczęsną ósemkę. No chyba, że znów zacznie mnie boleć.. Na razie jest nieźle. Tfu, tfu, tfu, odpukać w niemalowane!
O której masz tę piątkową wizytę u zębolożki? Ja o 16.45, to może się w przelocie zobaczymy
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ok, dziura po zębie przepłukana, lek włożony. Kolejna wizyta w piątek. Chyba będziemy wypełniać tę nieszczęsną ósemkę. No chyba, że znów zacznie mnie boleć.. Na razie jest nieźle. Tfu, tfu, tfu, odpukać w niemalowane!
O której masz tę piątkową wizytę u zębolożki? Ja o 16.45, to może się w przelocie zobaczymy
Ranoo 10.30
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ok, dziura po zębie przepłukana, lek włożony. Kolejna wizyta w piątek. Chyba będziemy wypełniać tę nieszczęsną ósemkę. No chyba, że znów zacznie mnie boleć.. Na razie jest nieźle. Tfu, tfu, tfu, odpukać w niemalowane!
Ranoo 10.30
![]()
![]()
Pracowita ta dentystka, ciekawe tylko, czy mojego zęba jeszcze będzie traktować w sposób przytomny
![]()
![]()
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ok, dziura po zębie przepłukana, lek włożony. Kolejna wizyta w piątek. Chyba będziemy wypełniać tę nieszczęsną ósemkę. No chyba, że znów zacznie mnie boleć.. Na razie jest nieźle. Tfu, tfu, tfu, odpukać w niemalowane!
Ranoo 10.30
![]()
![]()
Pracowita ta dentystka, ciekawe tylko, czy mojego zęba jeszcze będzie traktować w sposób przytomny
![]()
![]()
Może się kimnie pomiędzy pacjentami![]()
Myszolandia pisze:Niech no mi kurna ktoś odpowie na ważne pytanie,czy ja się witałam w nowym odcinku serialu o Trójeczce ?![]()
![]()
![]()
Jak nie ,to profilaktcznie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości