12 łap i 4 kopyta: koniec części I, zaproszenie do II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 15, 2013 16:25 Re: 12 łap i 4 kopyta: krótki komiks o zabawie

Dzicz panie - niewychowana dzicz.........a zawsze mi się wydawało, że te koty co ode mnie wychodzą, to takie fajne..........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lip 15, 2013 16:30 Re: 12 łap i 4 kopyta: krótki komiks o zabawie

Tak. Jest bezcenna. I idealnie pasuje do niej komentarz :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon lip 15, 2013 16:33 Re: 12 łap i 4 kopyta: krótki komiks o zabawie

Neigh pisze:Dzicz panie - niewychowana dzicz.........a zawsze mi się wydawało, że te koty co ode mnie wychodzą, to takie fajne..........

U Ciebie się maskowała, bo do ludzi to ona wciąż cukiereczek (chociaż jednak mało namolny, w dzień to jak się do łazienki pójdzie, to trochę się przymila, wieczorem tylko na tulanki przychodzi i do spania na głowę się czasem pcha, ale w nocy kursuje między łazienkowym legowiskiem a moją poduszką, nie śpi cały czas w łóżku, dzięki czemu rano mnie budzi, udeptując mi włosy :D), och i ach, a u mnie weszła między koty i są takie efekty ;) G. (ten, który ze mną po nią przyjechał) twierdzi, że to jest tak naprawdę taka kocia laleczka Chucky :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon lip 15, 2013 18:55 Re: 12 łap i 4 kopyta: krótki komiks o zabawie

Neigh pisze:Dzicz panie - niewychowana dzicz.........a zawsze mi się wydawało, że te koty co ode mnie wychodzą, to takie fajne..........

widocznie za krótko była :P
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto lip 16, 2013 10:45 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Śmieszny widoczek z sarenką wczoraj miałyśmy — były na łące fioletowe kwiatki, w których najpierw jej nie było widać, bo miała pochyloną głowę, a potem oddalała się od nas skokami i robiła takie „frrruuu!” nad kwiatami, a potem zapadała się w nie po uszka. A ja byłam dzielna i wcale się tej sarenki nie wystraszyłam. Bo ja w ogóle mało czego się boję, tylko pańcia o moich strachach plotkuje, bo ją śmieszą. A wczoraj to się przecież bałam tylko świeżego pniaka i sąsiada z reklamówką! I niech ona się cieszy, że jak ja się boję, to tylko próbuję zawrócić, a nie staję dęba, jak na przykład Polonka czy Proton!

Pewnie, że się cieszę!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia komórkowe i o zmroku, więc słabiutkie. Ale ja uwielbiam zmrok przy stajni. Zawsze w okolicach zachodu słońca cichnie wiatr, a różne cykadła i żaby grają jak szalone. I powietrze jest takie… takie… jak nigdzie indziej i o żadnej innej porze. I niebo też. To taka chwila, której chce się powiedzieć jak Faust — by trwała, bo jest piękna.

floxanna

Post » Wto lip 16, 2013 11:00 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Uuuuuroki zdejmuję, uroooki odczyniam...
......od nieurodzaju,
......od parchów,
......od ZAPARCIA,
......od......
Daj Pani 5 złotych, to odczynię :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Wto lip 16, 2013 11:41 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Ja-smina pisze:Uuuuuroki zdejmuję, uroooki odczyniam...
......od nieurodzaju,
......od parchów,
......od ZAPARCIA,
......od......
Daj Pani 5 złotych, to odczynię :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gdzieś na forum pisałam, że zaparcie mi niestraszne, bo zwykle mam problemy o przeciwnej konsystencji, a poza tym
Ja-sminie wierzę, że teorii tam wspomnianej była uczona, tylko samą teorię za ściemę uważam :P

floxanna

Post » Wto lip 16, 2013 11:57 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Gdzieś na forum pisałam, że zaparcie mi niestraszne, bo zwykle mam problemy o przeciwnej konsystencji, a poza tym
Ja-sminie wierzę, że teorii tam wspomnianej była uczona, tylko samą teorię za ściemę uważam :P[/quote]

Daj spokój, ja mam do siebie i swoich słów taaaaki dystans,plotę trzy po trzy a tym bardziej w ogóle nie jestem do tej teorii przywiązana!
To są tylko wygłupy dla poprawy nastroju i atmosfery. Jeśli przesadziłam - sama sobie dam po doopsku, tylko powiedz 8)

A miejsce do życia i koty masz faaaaaajniste :kotek:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Wto lip 16, 2013 14:55 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Ja-smina pisze:Daj spokój, ja mam do siebie i swoich słów taaaaki dystans,plotę trzy po trzy a tym bardziej w ogóle nie jestem do tej teorii przywiązana!
To są tylko wygłupy dla poprawy nastroju i atmosfery. Jeśli przesadziłam - sama sobie dam po doopsku, tylko powiedz 8)

A miejsce do życia i koty masz faaaaaajniste :kotek:

Miejsce to mam takie sobie, bo stajnia to 10 km od niego jest, ale mieszkam w dzielnicy z początków XX wieku, więc też źle nie jest (kilka ulic dalej dziki się pałętają pod oknami bloków i przy śmietnikach, tu w domu zaś gościłam kiedyś przypadkiem nietoperza, który mnie w ciemnościach po tyłku smyrał skrzydłami). A przy stajni jest cudnie (tylko z dupy nogi bym wyrwała tym, którzy przywlókłszy do lasu pełną butelkę/puszkę/whatever, nie dają rady zabrać ze sobą pustej :evil: ).

A teoria musi być ściemą, bo dzieci są łobrzydliwe, a im mniejsze, tym łobrzydliwsze :smokin:

floxanna

Post » Wto lip 16, 2013 16:14 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

floxanna pisze:A teoria musi być ściemą, bo dzieci są łobrzydliwe, a im mniejsze, tym łobrzydliwsze :smokin:

o to to. piątka!
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto lip 16, 2013 16:17 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Maupa pisze:
floxanna pisze:A teoria musi być ściemą, bo dzieci są łobrzydliwe, a im mniejsze, tym łobrzydliwsze :smokin:

o to to. piątka!

Mogę się dołączyć do klubu dziecionielubnych? :mrgreen: Zawsze sobie wtedy przypominam, że w końcu muszę nabyć tę koszulkę:

Obrazek
:wink:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Wto lip 16, 2013 16:49 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

To i ja :) do klubu ofc.

Tylko to dziwne jakieś jest - ja nie przepadam za dziećmi i unikam jak mogę - a dzieci mnie lubią... Hm...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto lip 16, 2013 16:58 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

bo nie zachowujesz się przy nich nagle jak śliniący się potwór, który zapomniał, jak się normalnie mówi? :lol:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto lip 16, 2013 17:27 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Maupa pisze:bo nie zachowujesz się przy nich nagle jak śliniący się potwór, który zapomniał, jak się normalnie mówi? :lol:

A to jest akurat wysoce prawdopodobne. Moja matka — jak na pedagoga przystało :D — nie lubiła dzieci, a one do niej lgnęły. Po latach doszłam do wniosku, że wynikało to z traktowania ich przez nią jak pełnoprawnych ludzi, a nie istoty niezdolne do samodzielnego myślenia.

floxanna

Post » Wto lip 16, 2013 18:40 Re: 12 łap i 4 kopyta: „A wczora z wieczora…”

Mogę się dołączyć do klubu dziecionielubnych? :mrgreen: Zawsze sobie wtedy przypominam, że w końcu muszę nabyć tę koszulkę:

Gdzie można takie cudo nabyć?

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

[poprzednia][następna]