jerzykowka pisze: W tej sytuacji będę miała większe fundusze na wyróżnianie ogłoszeń
Julio Droga

, dziękuję za propozycję, ale chwilowo mamy się jak pączki w maśle
Asieńko, jakoś się zdzwonić nie możemy (może dziś nam się uda), ale propozycję podtrzymuję, myślę że w imieniu wszystkich tu zebranych. I propozycja nie dotyczy tylko opłacenia wyróżnienia ogłoszeń Obłoczkom, ale również zakupu karmy, żwirku, czy czego tam będzie trzeba. Nie umiem tak może napisać o tym zachęcająco do skorzystania z pieniędzy z Basiowego Funduszu, może więc uda mi się wytłumaczyć telefonicznie, jak już się (mam nadzieję dziś) zdzwonimy
Ja właśnie skorzystałam z tych pieniędzy
Anetek100 podesłała mi link do karmy dla nerkowców na allegro. Ktoś sprzedawał 8,5kg z 10kg worka, który został mu po swoim kotku. Ponieważ nie mam możliwości wzięcia tego wora na fakturę (na zaprzyjaźnioną fundację, która nam czasem przy psach pomaga), a cena wydawała mi się korzystna przy tej wadze, zakupiłam tę karmę z pieniędzy z Basiowego Funduszu.

Mamy w tej chwili 2 koty nerkowe w schronie: Arka (którego podczytywacze tego wątku z pewnością już znają) i Ronalda (w znaczie gorszym, bardzo złym stanie). O chłopakach piszę więcej na wątku schroniskowców:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153218&p=9961086#p9961086