Teraz wyobraź sobie dwie koty z biegunką . I podejrzeniem lambii . Mamy dwie kuwety , a i tak trzeba było dyżury przy nich ustalać .
Ostatnio mój mąż spędził wolny dzień na sprzątaniu , bo psy na raz dostały biegunki i nie nadążył wychodzić .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciocie i wujki, Duzia jest nieznośniejsza, miauczę wam. Byłam okropecznie głodna, to se pojadłam mniamuśnego miąska, takie tuściutkie było i tak duzio dla mię. No i potuptałam se popusiać na parapapetu, a tu nagle troszku miąska mi ucieknęło z brzusia
. To nie było pszyjmemne. Duzia pospszątnęła i se żartowała zez mię, że obżartuch jezdem i mam nauczkę. Ona nie ma serducha, miauczę wam. Ani ociupki wewspółczucia dla biednej malutkiej koteczki
.
Następną razą zaniosę jej to ucieknięte amciu do kapcia![]()
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Ja bym Duziej obsiusiała kapcie, torebkę i wszystko, ale ja umię tylko do kuwetki. I Ofelku tesz tu=ylko do kuwetki. No to się nie da. Ale za to Ofelku umie pawiować na co chce. Może ja się tesz naumię i wtedy Duziej pokażę, a co!
Mała Ciorna Carmen
Villentretenmerth pisze:Dyktaturo, achtung! Cebula i cebulaste ( szczypior,czosnek itp., wszystkie z rodziny "alium") są groźne dla kociastych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1321 gości