Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Po lekach i odstawieniu tych karm dziś Kaziuk już lepiej![]()
Czy któraś z Was ma alergię na pyłki np. traw lub drzew?
Bo ja chyba na starość się uczuliłam![]()
Od kilku dni głowa mi pęka i huczy niczym w ulu - nie jest to ból migrenowy, raczej jakbym miała kaca-giganta a przecież nic nie piłam![]()
A właśnie kilka dni temu rozpoczęłam belę siana przywiezioną niedawno od nowego dostawcy - siano łąkowe z dzikich łąk i na dodatek zbierane fazie pylenia wielu z tych roślin - podejrzewam że to od wdychania tych pyłków tak koszmarnie się źle czuję...
możliwe to jest?
morelowa pisze:Na czereśnie???![]()
Myślę - ale tylko myślę, a nie wiem- że to raczej to siano. Nie każdemu musi się objawiac tak samo. Sprawdzaj. Maseczka to dobry pomysł.
Tylko problem dodatkowy z tymi niedziałającymi prochami
fumcia pisze:witam w klubie alergików. Jak pisały przedpiszczynie na alergie nigdy nie jest zapóżno. Maseczka świetny pomysł. Jak przyjdziesz od siana zmyj z twarzy i rąk to co mogło się przylepić. Ostatecznie Loratadyna 1 sztuka rano (nie zamiennik tylko loratadyna).
brązowobiali pisze:A nie jesteś uczulona raczej na coś, czym są opryskiwane owoce? Ja tak miałam po czereśniach właśnie niewiadomego pochodzenia. Inaczej nic mi nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 212 gości