Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:Mamy info, że Wojtek L. nadal szuka kotów. Podaje, że ktoś z rodziny kotka odbierze w jego imeniu. Może wykorzystywać do tego osoby trzecie. Jest prośba, zeby jak najwięcej osób popisało na tablicy do ludzi ze swoich miast ostrzeżenia, szczególnie do karmicieli oraz do osób, które nie wymagają wizyty oraz umowy adopcyjnej. Może dałoby się admina tablicy jakos zaangażować, że np. każdy wystawiający koty dostałby z automatu ostrzeżenie, ale nie wiem czy taki pomysł jest realny.
kaja555 pisze:Mamy info, że Wojtek L. nadal szuka kotów. Podaje, że ktoś z rodziny kotka odbierze w jego imeniu. Może wykorzystywać do tego osoby trzecie. Jest prośba, zeby jak najwięcej osób popisało na tablicy do ludzi ze swoich miast ostrzeżenia, szczególnie do karmicieli oraz do osób, które nie wymagają wizyty oraz umowy adopcyjnej. Może dałoby się admina tablicy jakos zaangażować, że np. każdy wystawiający koty dostałby z automatu ostrzeżenie, ale nie wiem czy taki pomysł jest realny.
halbina pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=572933216079273&set=a.163488577023741.27423.100000877997661&type=1&relevant_count=1
no to udostępniajmy!
Monika1983 pisze:Udostępniłam ....obawiałam się że to może się stać , ten człowiek jest chory i na stałe powinien być odizolowany od społeczeństwa .....już wysłałam parę wiadomości do osób prywatnych i organizacji gdzie zajmują się zwierzakami .Wieczorem będę dalej rozsyłać
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Blue, Google [Bot], WilliamGreva i 45 gości