z powodu braku powodu i natchniony deszczem pozdrawiam wszystkich. Urlop to marzenie. ja w tym roku chyba nie dam rady (finanse ) ale odpocząć trzeba koniecznie http://naforum.zapodaj.net/e2c2974de82e.jpg.html to moje zdjęcie Zakochałem się w Chorwacji byłem tam dwa razy i ciągnie mnie znów
Urlop dopiero we wrześniu . No , jeszcze dwa dni w sierpniu , takie podstępem wycyganione . O ile nie odwołają . Nie wiem , co będę robić . Nic na razie nie planuję
a ja tam nigdy nie byłam ,zawsze się bałam wystawić nos z Polski bo co by było jak bym zachorowała ? w Jak byłam w Bieszczadach nad Soliną ,trafiłam do szpitala (do Sanoka) a mój 3 letni syn ,został właściwie sam ,był marzec ,wszędzie pusto...parę godzin i rodzinka u niego była ,a zagramanicą to nie takie proste a teraz chętnie bym pojechała
Tylko wiek i kasa,tzn. jej brak, nie pozwalają mi sie wynieść stąd A kiedyś sie nie dało. Żeby przynajmniej podróżować się dało.. Tak jak niektórzy piszą, że fajne jest wracanie, że nie ma to jak u siebie.. Mam odwrotnie - pakuję sie entuzjastycznie i radośnie do wyjazdu. Ale powrót.. Żeby nie koty to bym najchętniej nie wracała A już wyjechać w jakiś ciepły kraj..taki bez zim .. ech..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Dziewczyny , nie wiek , bo wszystkie młode jesteśmy duchem , a Wy jeszcze bardzo silne . I zawsze do działania pierwsze . Ale z kasą to już problem I to jest ciężko obejść .
witam niedzielnie . wiek ? jaki wiek ,ja dopiero 18 skończyłam ,jak zawsze zresztą... co za różnica 52 a 18 ? żadna
Zaraz z kotami do weta ,ale dziś też (chyba ) będę miała podwózkę więc ich nie wytrzepie na kozie no i królewna Lenka nie będzie się darła całą drogę. Wracając od kociastych weszłam do sklepu kupiłam sobie ...ciabatę ,ciemną ,chrupiącą i masełko ,takie prawdziwe (zaszalałam) w padłam do domu i tak machnęłam grubo i wsuwam z takim mlaskaniem że cała hołota mnie adoruje