Wieści o ślicznotce, wieczorkiem wstawię zdjecia
"Kicia jest przesłodka

Wczoraj cały dzień spala . Apetyt dopisuje tak jak pisałam wcześniej- dostaje kilka posiłków dziennie. Już umie załatwiać swoje potrzeby do kuwetki:).
Dziś byłyśmy na kontroli .Malutka dostała lek przeciwgorączkowy oraz leki wzmacniające ( troszeczkę ma temperaturę podwyższoną), poza tym wszystko pięknie się goi. W przyszłym tygodniu jedziemy do zdjęcia szwów. Malutka ma wstawiony stabilizator w szczęce, więc na kolejnej wizycie zapadnie dopiero decyzja czy stabilizacja będzie wyjmowana czy zostaje na stałe.
Kicia została tez zważona i przytyła ok. 100g.W tej chwili jej waga to 900g, ale nadal jest bardzo maleńka i chudziutka. Koszt dzisiejszej wizyty to 56 zł.
Klinika zrobi zbiorcza fakturę z kolejnych kontroli, która jak tylko znajdzie się w naszych rękach, zostanie zeskanowana i wstawiona.
"
Na razie koszty leczenia i zabiegu wyniosły ponad 1033 zł. Została już wystawiona FV, dojdą jeszcze koszty za wizyty kontrolne, RTG, zdjęcie szwów. Całe szczęscie, że udało nam się zebrać w ciągu tych paru dni ogromną kwotę- na dzien dzisiejszy mamy ok. 2000. Będziemy chciały jeszcze z tych pieniążków zrobić sterylkę.

Dziękuję wszystkim za ogromny odzew

Powiem szczerze, ze nie spodziewałam się, że tak wiele osób pomoże finansowo, udostępniając koteczkę, trzymając za nią kciuki, służąc nam wsparciem i radą.
Chciałam też ogromnie podziękować OTOZ Animals Instektorat w Elblągu i jego szefowej Agnieszce W. Dzięki niej mamy konto, dzienne rozliczenia. Dzięki Aga
Zdjęcia będą wieczorem.