Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CatAngel pisze:Jest tez szczepionka która kosztuje 25-30zl dowiem się nazwę i napiszę
Irmina SM pisze:Pewnie chodzi o FelisvacFaktycznie jest tańsza, ale działa tylko na grzyby Microsporum canis (najczęściej wywołują grzybicę u kotów). Jeśli to inny rodzaj grzyba to ta może nie zadziałać, aczkolwiek można zrobić zeskrobinę i testy (chociaż to też kosztuje
().
Monika1983 pisze:Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie , niby nic ale nastrój lepszy i na sercu trochę lżej ....gdyby tylko nie ci ludzie i samochody wszędzie tego obawiam się najbardziej .
Monika1983 pisze:Maluchy na tą chwile mają się dobrze dużo się bawią i dużo śpią , troszkę urosły .Wczoraj osiatkowaliśmy teren (dodatkowo) aby nie miały możliwości wyjścia na ulicę ....wczoraj znów były poza terenem , na tą chwilę nie uda im się wyjść .Ogłoszenia opłacone i zamówione na dniach się pojawią .Kotki smarowane dalej maścią mam nadzieję że będzie poprawa .Na puchatkową kotkę mam już chętny dom stały tak na 90 % domek bardzo odpowiedzialny ale znajoma chcę aby mała została jeszcze przez chwilkę przy cycu mamy .Tak więc gdyby wszystko się udało kotka zamieszka parę ulic dalej od nas w domu nie wychodzącym .Teraz wybieram się do administracji z prośbą aby nie usuwali nam siatki .Dalsze informację nastąpią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości