Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solarie pisze:Annazoo pisze:A on biedaczek mocno zestresowany, wciąż oblizuje pysio.
Malaga się oblizywał, bo chwilę wcześniej wylizał kocie mleko z talerzyka Pinka.
solarie pisze:Dzisiaj Malaga przy każdej okazji zdziela Pinka łapą po głowie, na szczęście bez pazurów.Dlatego Pinelli jest już do niego bardziej ostrożny i nie podchodzi tak chętnie jak wczoraj, też się nieco jeży jak Malaga posykuje. Przy czym mimo wszystko stara się go jeszcze do siebie przekonać, bawi się blisko niego, obserwuje - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
jozefina1970 pisze:Ale nie martw się! To dwa smarki są, będzie dobrze! Przeciez to dopiero chwila moment jak sa razem!
solarie pisze:Mam tylko nadzieję, że to faktycznie przez to, że nie zdążył dobiec gdzie trzeba
Musisz go trochę faworyzować, maluch zadowoli się na razie zabawą i tak dalej ale rezydenta trzeba dopieszczaćsolarie pisze:Duży plus jest taki, że Malaga się odobraził, przychodzi już do mnie z powrotem na kolana, łasi się do nóg, pozwala głaskać - brakowało mi tego przez te ostatnie dwa dni.
rudy kociak pisze:spokojnie wszystko mi mówi,że chłopaki dogadają się
Miraclle pisze:Chłopaki potrzebują czasu![]()
Wszystko będzie dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
solarie pisze:Dowód: http://youtu.be/64u7CY4Jujc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 35 gości