Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 11, 2013 9:24 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Czułam, że to dwie niezwykłe panienki :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aniu, moje doświadczenia dotyczące wspólnego życia Footer różnej płci są takie same - ważny jest charakter, osobowość i temperament kota, nie płeć.
A nawet, jak mawia mój przyjaciel, nie liczy się płeć, tylko święta cierpliwość :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lip 11, 2013 16:53 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Wykończyć się idzie z tymi dziećmi - najpierw jedna nie ma apetytu, potem druga kręci nosem na jedzenie. Nie cierpię jak dzieciaki są niemrawe i nie chcą jeść, od razu mam czarne wizje :(.

Jak tak dalej pójdzie to wyrwę sobie wszystkie kłaki z głowy. Obrazek
Od wczoraj Franusia mało je (Lulka na szczęście ładnie wcina, okazało się, że uwielbia biały ser, polizała tez trochę śmietanki) i jakby więcej śpi. A ja chodzę za nią, podtykam różne rzeczy, a panna tylko zajrzy to miseczki, skubnie i tyle. Na chorą co prawda nie wygląda, spaceruje, myje sie itp., może to ta "senna" pogoda ?

Ale generalnie dzieciaki to ciągły ból głowy, proszę ja Was.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 11, 2013 20:41 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Przy maluchach tak jest, człowiek chucha, dmucha, a one postanawiają chorować.

Kciuki za Franusię, mam nadzieję, że to nic poważnego. :ok: :ok:

Jakby ktoś chciał kociaczka to mam(u znajomej są, bida z nyndzą) znowu problem, kocica i 6 maluszków :(

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lip 11, 2013 20:48 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

O rany :(

Piękne są :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 11, 2013 20:53 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

o matko kochana jakie maleństwa, jestem przerażona ilością maluchów i te są w domku a ile jest na dworzu i nie ma jak ich zabrać i gdzie http://adopcje.miau.pl/index.php?p=18409 albo http://adopcje.miau.pl/index.php?p=18408 i jak im pomóc. Płakać się chce, człowiek jest bezsilny :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Czw lip 11, 2013 21:04 przez kasia1568, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw lip 11, 2013 21:03 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Jakie niunie malutkie :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw lip 11, 2013 22:02 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Rety, Aniu, jakie kluseczki malutkie :(.
Oby im sie udało znaleźć dobre domy.

Masz rację Kasiu, bezsilność poraża. Najgorsze jest to, że nie tylko bezdomne kotki się rozmnażają. Rodzą się też niechciane kociaki z kotek domowych, a to już jest szczyt bezmyślności. I okrucieństwa - bo najczęściej ktoś się tych dzieciaków pozbywa.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 11, 2013 22:08 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Niestety :evil: ludzie, którzy nie sterylizują zwierzaków są nieodpowiedzialni i kompletnie bezmyślni, narażają swoje zwierzaki na straszne życie. Myślenie, że kastracja krzywdzi zwierzę jest myśleniem średniowiecznym i badzo zacofanym. Brak słów ...

kasia1568

Post » Czw lip 11, 2013 23:24 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Anna61 pisze:Jakby ktoś chciał kociaczka to mam(u znajomej są, bida z nyndzą) znowu problem, kocica i 6 maluszków :(

Obrazek

Jakie robaczki malutkie! :1luvu:

Franusiu, nie choruj, jedz ładnie! :catmilk: Bo ciocia przyjedzie i cię zabierze!
A ja ciągle się łamię...
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Pt lip 12, 2013 7:21 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Ciekawe jak Franusia dzisiaj się czuje?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt lip 12, 2013 8:07 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pirulasińska pisze:Franusiu, nie choruj, jedz ładnie! :catmilk: Bo ciocia przyjedzie i cię zabierze!
A ja ciągle się łamię...

bierz Franię i nie zastanawiaj się, ona jest malutka i płeć nie ma znaczenia, Twoje koty napewno ją zaakceptują :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt lip 12, 2013 8:36 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Może być tak, że wręcz zaopiekują się maleńką- pomyśl może być naprawdę fajnie a Frania szczęśliwa :ok: :1luvu:

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 15:57 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Pieniążki od cioteczek 235 złotych, dla koteczków zostały przekazane po 117,50 dla każdego domku czyli dla pisiokot i kathleenka i proszę o potwierdzenie.

pirulasińska pisze:Franusiu, nie choruj, jedz ładnie! :catmilk: Bo ciocia przyjedzie i cię zabierze!
A ja ciągle się łamię...

Byś miała najmłodsze słoneczko w domu. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lip 12, 2013 17:13 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

http://kotylion.pl/muchomorek-raz-jeszc ... tk-glowki/ Kochani potrzebna pomoc finansowa dla tego malucha nie ma za wiele czasu nadal brak diagnozy, potrzebne jest badanie tk, które nie jest tanie. Wszystko jest opisane na linku. Proszę pomóżmy, każda złotówka może uratować mu życie.

kasia1568

Post » Pt lip 12, 2013 17:19 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

kasia1568 pisze:Niestety :evil: ludzie, którzy nie sterylizują zwierzaków są nieodpowiedzialni i kompletnie bezmyślni, narażają swoje zwierzaki na straszne życie. Myślenie, że kastracja krzywdzi zwierzę jest myśleniem średniowiecznym i badzo zacofanym. Brak słów ...

Po prostu trzeba ludzkosc ciagle w tym temacie uswiadamiac... :|

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

[poprzednia][następna]