nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników :( str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 09, 2013 19:39 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

:D :D :D
Obrazek
Kasiu na chwile obecna mam 3 koty i 3 kuwety. Bomba ma swoja wlasna zakryta bo kopie jak pies. Dwie pozodtale, odkryte sa do dyspozycji fifi i dyzia, ale poki co we dwojke korzystaja z wiekszej, a druga stonieruszona. Przy cz :?yziek robi do tej wspolnej siuski natomiast bobki robi w kacie pokoju. Dzis na jego oczach wrzucilam te bobki do tej. drugiej kuwety i zakopalam, a on przyszedl zobaczyc co sie wyprawia. Miejmy nadzieje ze nauka nie pojdzie w las ;)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Wto lip 09, 2013 20:24 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Ale cudne zdjęcie :1luvu: ok, ja też mam nadzieję, ze się nauczy- może tylko jest troszkę pogubiony :kotek: . Ja mam jeszcze jedną troszkę mniejszą kuwetę kupiłam ją jak wzięłam Tośkę tylko Ona wpakowała się na dzień dobry do kuwety Mańka i tak zostało :evil: . Kuweta druga jest na wyjazdy na działkę. Wychodzi na to, że muszę kupić :ok:
U mojej sąsiadki są 4 koty i wszystkie zgodnie korzystają z jednej :ok:
:?: co to za pasta multiwitaminowa- jak się nazywa? :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto lip 09, 2013 22:01 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Mawiaja ze kuwet powinno byc tyle co kotów + 1 :) u nas poki byla 1 kuweta na 2 zdazaly sie wpadki odkad sa 2 zero wpadek :)
Aga slyszalam ze w rakich przypadkach warto na jakiś czas postawić kuwete tam gdzie kot brudzi czyli w twoim wypadku w rogu pokoju wtedy kot zalapie :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto lip 09, 2013 22:24 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Brawo Aga :D też jestem ciekawa co to za pasta multiwitaminowa.

czasem tak jest, że jeden kot nie chce skorzystać z kuwety gdy inny przed nim skorzystał
może tak było z Dyziem - Dyzio bądź grzecznym kotem :kotek:

czy Dyzio odwiedził Bombkę czy ona jego ? :)

Agnieszko jak będziesz miała chwilkę proszę wstaw też to trzecie zdjęcie śpiącego Dyzia :)

Dyzio bardzo lubi młody owies - zawiozłam Agnieszce nasiona - myślę, że obu koteczkom też będzie smakował.
-
mój telefon już działa :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto lip 09, 2013 23:12 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Zobaczcie filmik z niedzieli - pierwsze spotkanie Dyzio i Bomba :D

http://www.youtube.com/watch?v=xDngJpSN ... e=youtu.be

:kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto lip 09, 2013 23:30 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Słodziak!
Dyziaczku cudnie Ci chyba w domku i tak trzymaj kochany! Dzięki dziewczyny :D
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Śro lip 10, 2013 6:23 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Te pasty to cos takiego :)

http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... mor/234089

http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... mor/210392

To Bomba postanowila odwiedzic Dyzka, a przy okazji usadowila mi sie na brzuchu i zasnela :) Dyziek przesypia cale noce na wyrku obok mnie. Do okna go nie ciagnie. Rano wstal razem ze mna, pojadl karmy i znow sie na lozku wylozyl. Dzis ide do weterynarza w sprawie Bomby wiec od razu uprzedze pania doktor ze w sobote przyjde z jeszcze jednym szogunem, a jutro zamierzam kupic sszeleczki i zrobimy wstepny rekonesans balkonu :)

baku1986

Post » Śro lip 10, 2013 6:33 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Haaa! Czyli jednak Dyziek tęsknił za ludziem, a nie za wolnością.
Fajnie, że się udało i że jest szczęśliwy :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 10, 2013 7:29 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

Magnolia też je uwielbia, choć generalnie żadnych past (w szczególności odkłaczaczy) nie chce tknąć.

Super, że Dyzio wyraźnie szczęśliwszy :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lip 10, 2013 9:01 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

tinga7 pisze:Słodziak!
Dyziaczku cudnie Ci chyba w domku i tak trzymaj kochany! Dzięki dziewczyny :D

To my bardzo dziękujemy za wpłaty na podróż Dyzia do Wrocławia :D
tinga7 :1luvu: pani Celinka :1luvu: goyka :1luvu: gpolomska :1luvu:

120 zł idealnie wystarczyło :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro lip 10, 2013 9:12 Re: nerkowy Dyzio Torcik>potrzebny transport Wrocław-Warszaw

baku1986 pisze:Te pasty to cos takiego :)
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... mor/234089
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... mor/210392

To Bomba postanowila odwiedzic Dyzka, a przy okazji usadowila mi sie na brzuchu i zasnela :)
Dyziek przesypia cale noce na wyrku obok mnie. Do okna go nie ciagnie.
Rano wstal razem ze mna, pojadl karmy i znow sie na lozku wylozyl.
Dzis ide do weterynarza w sprawie Bomby wiec od razu uprzedze pania doktor
ze w sobote przyjde z jeszcze jednym szogunem, a jutro zamierzam kupic sszeleczki i zrobimy wstepny rekonesans balkonu :)

Dyzio lubił popróbować trochę karmy Miamor.
Cieszę się Agnieszko, że znalazłaś taki smaczny sposób na podawanie mu tabletek :D

Bomba jest urocza :) Fifi też :) są kochane i bardzo łagodne i przyjacielskie
Dyziaczek również i dlatego tak pokojowo sobie razem mieszkają :D
A najbardziej przyjacielska i kochana jest Aga i jej ciepło i spokój udzielają się kotom :D

Agnieszko a jak Ty pójdziesz z dwoma kotami do weterynarza ?
Dyzio-szogun ;) trochę waży. A może ktoś będzie mógł Was podwieźć samochodem ?
chyba że w sobotę będziesz z samym Dyziem

a czy w sobotę będzie można pobrać krew do analizy ?
wtedy Dyzio powinien być na czczo ale to na pewno wiesz ;)

Dyzio w szeleczkach, na osiatkowanym balkonie - to może być ciekawy widok :D
oczywiście poprosimy o fotorelację :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro lip 10, 2013 12:43 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Duszek686 napisała na wątku kotylionowym:

Z Oskarkiem zamieszkał rudy Piotruś, Czarna Lola i czarny podrostek Figielek.
Niedługo dołączy do nich szylkretowa Hatsu. Wszystkie kotki czekają na własne domki.
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro lip 10, 2013 12:48 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

Fajne Oskarek ma towarzystwo :1luvu: szczególnie przeuroczy Figielek, myślę da im popalić- takie maluszki mają bardzo pozytywną energię :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lip 10, 2013 13:40 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

wpłaciłam dzisiaj na konto KOTYliona dla Dyzia 206 zł z bazarków :D
dziękujemy Kochani :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro lip 10, 2013 17:13 Re: Dyzio Torcik > Potrzebny Transport Wrocław-Warszawa 25.0

A powiedzcie mi dziewczynki, bo ja mam w sobote Dyzkowi zrobic badanie krwi. Ktore? Zwykle czy biochemie? Bo js Bombie robie kreatynine i mocznik.

baku1986

[poprzednia][następna]