wcale tak dobrze to nie mają, ale maminka się stara na tyle ile ma siły jak mało to mało, jak więcej to i rumuny wyczesane i kudłami nie rzucają i wstydu nie przynoszą zostawiając kłaki na gościach
Przurocze Mnie najbardziej ujmują takie balerony, nawet Miciowi (7 kilo) pokazałam na pocieszenie, że kot może powinien być raczej trochę tłuściejszy, jest w co poklepać w temacie udek tylnych, albo w czym pogrzebać w temacie brzusio Magijko, kciuki najmocniejesze
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Madzia wraca do formy, bo o swoich stworach pisze Madziu czymamy i czymamy kciuki niezmiennie i w miarę Twych sił czekamy na fotohistorie tych Twych łaciatków.
Magija pisze:jestem, jestem tylko słabiutka śpię i czytam Anię z Zielonego Wzgórza
O! lajtoska lektura i moja ukochana z dziecństwa, podobnie jak "Sara mała księżniczka" naście razy z Anką z Zielonego Wzgórza przeczytane (z resztą jak wszystkie inne części Ankowe)... ALE polecam jako lajtoską lekturę i ku pokrzepieniu "Zielone Drzwi" Grocholi jak nie masz mogę użyczyć , książka na jedno posiedzenie (kupiłam na bazarku CC )