Wielki konkurs Ślepaczków-tu wstawiamy zdjęcia do 18.08 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 09, 2013 10:20 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-WYNIKI str.8

morelowa pisze:Do mnie możesz przyjechać osobiście :D :wink:

Dobrusiu,wiem :oops: zatem obiecuję publicznie,że zmieszczę sie w najbliższej 5-ciolatce- na razie nijak nie ma szans, bo byśmy znów byli ok. 24tej :roll: (teraz na noc jeździmy, bo nie wyrabiamy czasowo wcześniej), zatem na adresik czekam,bo mysza zdąży wywietrzec, okres gwarancji eu 2 latka a tego Migdałowi zrobić sie nie godzi :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto lip 09, 2013 10:27 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

Zobaczcie, jaki Gapcio zły, że nie wygrał, aż musiał marchewką zagryźć:

Obrazek

:lol: :lol: :lol:

Dzięki za wszystkie głosy! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lip 09, 2013 10:48 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

anita5 pisze:Zobaczcie, jaki Gapcio zły, że nie wygrał, aż musiał marchewką zagryźć:

Obrazek

:lol: :lol: :lol:

Dzięki za wszystkie głosy! :D

:ryk: :piwa:
proszę o adresik na pw Anitko-mysza pocieszycielka czeka na Gapcia :ok:

jak to miło,ze nie tylko u mnie grubaski są, Gapcio całkiem całkiem...
:D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lip 09, 2013 10:58 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

Gapcio myszkę zagryzie jak nic! Dzięki wielkie, podałam.
On jest gruby - wiem... :oops: Ale jak się przytuli, jak obejmuje łapkami szyję - drugiego takiego misia nie ma! :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lip 09, 2013 12:29 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

anita5 pisze:Gapcio myszkę zagryzie jak nic! Dzięki wielkie, podałam.
On jest gruby - wiem... :oops: Ale jak się przytuli, jak obejmuje łapkami szyję - drugiego takiego misia nie ma! :wink:

:lol: skąd ja to znam :lol: Jak mój Rolfik :D ale musze sie pochwalić wielkim sukcesem; Rolfik ważył w grudniu 9,20kg słownie: dzięwieć dwadzieścia w kg :!: i zaczął miec kłopoty z serduszkiem-nadwaga ewidentnie, badania ok. , po pól roku ważymy juz 7,5kg :piwa: kota nie da sie odchudzać, nie wolno głodzić, ja miałam zagwozdkę kilka lat jak to zrobic, dopiero ktos podpowiedział mi,że jest takie małe cóś w zooplusie i jej kotka schudła 1kg. Nie zmieniając nawyków żywieniowych, karmy (Rolfik jest na Urinary , ma dostęp do suchej zawsze i mokre 2 x dziennie) tylko tym, sposobem udało sie chłopaka odchudzić-polecam, gdyby ktos miał problemy z tym tematem:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... wne/289127

obawiałam sie, jak ślepaczek da sobie radę , na początku przez kilka dni suwał całościa po kuchni stukał, ciągał ,aby wydobyć chrupeczki, a potem nie było problemu, zaczęliśmy od niskich pojemników, potem wprowadziłam po 2tygodniach dwa pojemniki wyższe, potem jeden najwyższy, obecnie są trzy srednie , jeden najwyższy, reszta małe, a Rolfik ma doskonale opanowana sztukę wyławiania jedzonka :ok:
A przy okazji czarnuszkowi tez się schudło z 9,30 na 7,60kg :ok:

myslałam nad wprowadzeniem tej metody na sobie, oj.. przydało by się :roll: :mrgreen:

alessandra

Post » Wto lip 09, 2013 12:58 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-WYNIKI str.8

Klub Ślepaczkowy pisze:

Dobrusiu,wiem :oops: zatem obiecuję publicznie,że zmieszczę sie w najbliższej 5-ciolatce

Ty pamiętasz ile ja mam lat?? :twisted:

Adres na pw wysyłam :D

Ta zabawka do karmienia jest super - ale moje koty się nei przejadają nic a nic :? Powiedziałabym, że wręcz przeciwnie :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 09, 2013 13:22 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

ha, bo Ty masz dobrze wychowane koty, a nie jak te moje obżartusy, co gorsza aby mnie pogrążyc, Parys, który jeszcze jest szczupły bo rosnie, ostentacyjnie przy ludziach wczoraj kawałek suchej bułki zwędził ze stołu i zajadał, jakbym go głodziła z tydzień :roll: no po prostu bomba reklamowa :evil:

alessandra

Post » Wto lip 09, 2013 13:35 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

Ojej, 9 kg to brzmi dumnie! :wink:
Fajna ta zabawka, nie wiem, czy u Gapcia by to przeszło. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lip 09, 2013 13:47 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-WYNIKI str.8

morelowa pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze:

Dobrusiu,wiem :oops: zatem obiecuję publicznie,że zmieszczę sie w najbliższej 5-ciolatce

Ty pamiętasz ile ja mam lat?? :twisted:
:(

pamietam jestes w kwiecie wieku, więc te 5 latek nic to prose Pani :ok: :wink:

alessandra

Post » Wto lip 09, 2013 20:26 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

Kochani moje koty dziękują bardzo za głosy i gratulacje. :1luvu:
Nagrodę przeznaczam na bazarek, a wylicytowana kasa niech zasili fundusz ślepaczkowy.
Moje koty za to chętnie pobawią się myszkami z kocimiętką. :mrgreen:

Fundusz ślepaczkowy nie raz finansował koszty leczenia kotów, które były u mnie.
Ja bardzo dziękuję za okazję do wspomnień, bo szukając fotek raz jeszcze przeżywałam
ciężkie próby oraz przyjemne chwile z moimi ślepaczkami. :D

A to Gucio, któremu nikt nie pomógł i biedny stracił obydwa oczka.

Obrazek

Trzymajcie kciuki, aby mały przeżył i znalazł dobry dom.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro lip 10, 2013 7:07 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

:(
To ten kotek, co to ktoś napisał, że go ktoś widział, zawiadomił ale nie wziął ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lip 10, 2013 9:14 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

Gratuluje zwycięzcą :1luvu: :1luvu: :kotek:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro lip 10, 2013 11:20 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

nie mam sił na te cioteczki za serducho : jerzykowka, kotika :1luvu: :1luvu: serdecznie dziękujemy za przekazanie nagród na bazarek, który zasili fundusz ślepaczkowy- powiadomię Ewelinkę,że będziem Jej dziełem hadlować na szczytny cel :D :ok:

kotiko, małego Gucia propnuję wpisac na listę pomocową w lipcu- straszne biedactwo, nawet nie chcę myśleć, jak to maleństwo cierpiało :(

alessandra

Post » Śro lip 10, 2013 11:49 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-proszę o adresy wszystkich opi

kotiko, proszę adres do wysyłki na pw
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Pt lip 12, 2013 11:02 Re: Wielki konkurs Ślepaczków-nagrody czekają- proszę o adre

Brakuje nam jeszcze adresu BożenyzWiśniewa- Bożenko proszę o przesłanie go na pw jerzykowka, dziekuję
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

[poprzednia][następna]