Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Obdzwoniłam nasze lecznice i znajome farmaceutki (nie wiediziałam,że to wetowski). NIC
asia2 pisze:dzięki, pewnie się nie da zalatwic ale póki co warto próbować. Też nie wiem że to wet lek jest. Wg mnie to niekoniecznie. Mylą się tu leki przez nazwy. Jeden szczepionka jest a drugi wspomagacz.
umówilam się na transfuzję jutro.
asia2 pisze:Jak Ktoś może pomóc z lekiem jak w tytule , to proszę o kontakt.
Z Groszkiem jest bardzo źle.
kasia1568 pisze:Asieńko, tak mi przykro. Też próbowałam ale ten lek jest chyba nieosiągalny a może jest jakiś zamiennik, coś innego. No przecież nie tylko jeden jest lek do leczenia tej choroby.![]()
Mocno trzymam kciuki za Groszka, ugłaskaj Go ode mnie
ariel pisze:Leucogen to w tej chwili nazwa zarezerwowana dla szczepionki przeciwko białaczce, ale leukogen o którym piszecie to chyba ma być lek krwiotwórczy, mający spowodować wzrost granulocytów.
I jeśli tak to wtedy z ludzkich leków mamy kilka do wyboru.
BOZENAZWISNIEWA pisze:ariel pisze:Leucogen to w tej chwili nazwa zarezerwowana dla szczepionki przeciwko białaczce, ale leukogen o którym piszecie to chyba ma być lek krwiotwórczy, mający spowodować wzrost granulocytów.
I jeśli tak to wtedy z ludzkich leków mamy kilka do wyboru.
Tak ,szczepionka nas nie interesuje...
to podaj te nazwy,moze Asia to z doktorka skonsultuje
myslę,że lekarza by na pewno polecił cos co ejst na rynku i Groszkowi by pomogło(tak na marginesie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 213 gości