Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 03, 2013 18:23 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Bardzo długie to rude
Może nie piratuj na drogach :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lip 04, 2013 14:10 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Staram się nie piracić, naprawdę. Zostawiam sobie duże odstępy za samochodami, a przed zakrętami to prawie się zatrzymuje. Tylko "na trasie" kaczka jak się "rozbuja" to niewiadomo kiedy jedzie się setką 8O

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lip 07, 2013 14:32 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Zapraszam na wierszyk :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 10, 2013 7:39 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Hmmm.... albo ktoś znalazł sobie debilne "hobby" albo mamy "cud" samozapłonu na osiedlu :? Chyba, że to nowy sposób na "ustawę śmieciową" :?

W niedzielę wieczorem najpierw jakieś krzyki i przekleństwa słychać było, a potem poczuliśmy smród (śpimy prze otwartym oknie). Okazało się, że palą się śmieci. Prawdopodobnie jakiś idiota podpalił śmietnik. I to chyba pojemnik z plastikiem, bo śmierdziało mocno. Wczoraj, z kolei, nie poczuliśmy nic, za to spać nam nie dały migające niebieskie światła straży pożarnej. Znowu śmietnik w ogniu... Wiem, że jest gorąco, ale jakoś nie sądzę, żeby śmieci zapaliłi się same, bez pomocy człowieka.... Co trzeba mieć nie pokolei w głowie, zeby podpalać śmietnik? Zeby podpalać cokolwiek????

Dobrze, że jednostkę straży pożarnej mamy niedaleko i są w stanie szybko przyjechać :ok:

PS Kotom migające niebieskie światełka bardzo się spodobały - siedziały wczoraj w oknie zaciekawione....

Alyaa

Post » Śro lip 10, 2013 16:40 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Alyaa pisze:Mary, śliczny rudzielec, prawie tak jak Ryś ;)

Mam kilka zdjęć rudzielca z nowego domu. Rysiu już nie jest Ryszardem, ma na imię Titi.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ale fajowe zdjęcia,cudnego rudaska:!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie lip 14, 2013 15:06 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Zapraszam na wierszyk Obrazek
Inka

MaryLux

Post » Nie lip 21, 2013 19:26 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

TŻ bawi się w DJ-a i znalazł takie cudo na youtubie:
http://www.youtube.com/watch?v=sSADM5Jb38s

Po wsłuchaniu się w słowa, stwierdziłam, że jeżeli weźmiemy ślub to będzie nasza pierwsza piosenka na weselu. Sądząc po tym jaki miał wyraz twarzy, to do naszego ślubu na pewno nie dojdzie :ryk:

Alyaa

Post » Śro lip 24, 2013 19:01 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: obudził się leniwiec...

Zapraszam na nowy wierszydełek
Inka

MaryLux

Post » Sob sie 03, 2013 14:06 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: weselny sierpień ;)

Idziemy dzisiaj na wesele mojej przyjaciółki i, w związku z tym, bylismy wczoraj u Niej. Ponieważ na prezent kupowalismy szkło (kieliszki) stwierdziliśmy, że zawieziemy dzień przed ślubem, żeby nie wozić do kościoła, potem do hotelu, żeby się nie potłukło. Umówiłyśmy się na wczoraj, tym bardziej, że Paulina prosiła, żeby im pomóc przy pompowaniu balonów. Dwie godziny pompowania balonów, wiązania, mocowania w girlandy i śmiechu ;) Efekt wczorajszej imprezy: przystrojony balkon i brama. "Straty w ludziach" też były: wróciłam z odciskami na palcu - zdarłam naskórek zawiązując napompowane już balony :roll: Zdolna jestem, bardzo....

Wszytko przygotowane, poprasowane, tata do kotów zamówiony, brat zaklepany, żeby nas odebrać z hotelu jutro. Jeszcze dać kotom jeść, zostawić więcej wody i zbieramy się ;) Mam tylko nadzieję, że się nie roztopimy w drodze do kościoła. Temperatura ok. 30 stopni....

A za niecałe dwa tygodnie powtórka....

Alyaa

Post » Sob sie 03, 2013 14:10 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo: weselny sierpień ;)

Powtórka czego, ślubu? 8O
Miłego wesela :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]