Po 20-tym, po zleceniach cosik przeleję.
Moderator: Estraven
Anna Rylska pisze:Przypadek przestał gorączkowoać. Dziś zacyzna się 3 dzień bez gorączki. Jeszcznie nie został wykastrowany, nie usunęliśmy śrutu.
Gdyby Ktoś miał do oddania mokra karmę senistiviti, convalescente lub probiotyki, biostyminę, będziemy wdzięczni.
Przepraszam, że cały czas tak bardzo szczątkowo piszę ( u nas huragan problemów, "lecznica mnie ściga" i mąż w szpitalu od paru dni )
Anna Rylska pisze:Alyaa dziękuję serdecznie, dotrało 50zł. Kupiłam difandol i convalescenta.
PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.
Anna Rylska pisze:PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.
Anna Rylska pisze:Pilnie potrzebny tymczas dla kociaka, z ręka na seru, nie mogę mieć, nie stać nas na kolejne kocie nawet na niedługo. Maluch musi być leczony, musi jeść.Anna Rylska pisze:PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.
Anna Rylska pisze:Pilnie potrzebny tymczas dla kociaka, z ręka na seru, nie mogę mieć, nie stać nas na kolejne kocie nawet na niedługo. Maluch musi być leczony, musi jeść.Anna Rylska pisze:PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 328 gości