jolabuk5 pisze:Aha, może dobrze by było mu banerek zrobić, ma ktoś link do wątku banerkowego?
Wątek bannerkowy jest podpięty w dziale Koci-Łapci. viewtopic.php?f=8&t=133475
Mogę kici (bo to ona jest, przepiękna szylkrecia niebieska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Aha, może dobrze by było mu banerek zrobić, ma ktoś link do wątku banerkowego?
Yocia pisze:jolabuk5 pisze:Aha, może dobrze by było mu banerek zrobić, ma ktoś link do wątku banerkowego?
Wątek bannerkowy jest podpięty w dziale Koci-Łapci. viewtopic.php?f=8&t=133475
Mogę kici (bo to ona jest, przepiękna szylkrecia niebieska) zrobić bannerek, tylko może po tej wizycie u weta? Żeby w razie czego na bannerku również umieścić ważne informacje (jeśli takowe będą).
jolabuk5 pisze: na razie nie wiem nawet, czy to kot, czy kotka
Avian pisze:Można ... półtora roku temu tak samo pozbyto się persiczki w Poznaniu. Nawet kolor taki sam ... Facet wystawił w transporterze na ulicę zimą. Sąsiedzi zauważyli przez okno i ją wzięli. Kotka z cudownym charakterem ...
Ludzie potrafią być potworami
Wszystkiego dobrego dla maleńkiej, cudna jest, fajna w typie, może być z dobrej hodowli, ale to i tak teraz bez znaczenia. Warto uczulić przyszły domek, żeby zrobił test na PKD (jednorazowy koszt ok.130-150zł, wynik negatywny daje pewność na całe życie, ze kot nie zachoruje na wielotorbielowatość nerek, która to jest częstą przypadłością plaskatych).
Jeśli mogę jakoś pomóc radą (niestety teraz tylko tak) - czy w kwestii pielęgnacji, czy "obsługi" persa, pytajcie.
Neigh pisze:Po pierwsze dopytam - sterylizowana???
Po drugie - sprawdzcie jednak chipa - jesli jest hodowlana,trzeba jednak zawiadomić hodowcę.
I mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam - obecesowym udzielaniem rad - bo na innym wątku za taki wpis moża oberwać......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 62 gości