poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 21, 2013 17:46 Re: poznajmy sie...:)

Witajcie :D
Mam na imię Beata , wraz z mężem Radkiem mamy szczęście być ,,rodzicami,, wesołej gromady 4 kotów i 3 psów , oraz jednej pyskatej papugi Żako . Koty to zaczynając od najstarszego , Aldi , Agatka , Bercik , Inka , a pieski też zaczynając od najstarszego dwudziestoletniego Czarunia , następny jest Broniś i Tolcia . Pyskaty ptasi małolat to Bazyl . Pozdrawiamy

tobi472

Od: Nie kwi 21, 2013 14:50

Post » Nie kwi 21, 2013 18:54 Re: poznajmy sie...:)

tobi472 pisze:Witajcie :D
Mam na imię Beata , wraz z mężem Radkiem mamy szczęście być ,,rodzicami,, wesołej gromady 4 kotów i 3 psów , oraz jednej pyskatej papugi Żako . Koty to zaczynając od najstarszego , Aldi , Agatka , Bercik , Inka , a pieski też zaczynając od najstarszego dwudziestoletniego Czarunia , następny jest Broniś i Tolcia . Pyskaty ptasi małolat to Bazyl . Pozdrawiamy

Witaj :)
moze jakies fotki??

czarnykapturek

Od: Pt wrz 21, 2012 18:54

Post » Śro maja 29, 2013 13:25 Re: poznajmy sie...:)

Cześć, mam na imię Justyna i mieszkam w Krakowie wraz z dwoma cudownymi dachowcami Kleofasem i Umą :)

catsitterka

Od: Śro maja 29, 2013 11:59

Post » Śro maja 29, 2013 16:02 Re: poznajmy sie...:)

catsitterka pisze:Cześć, mam na imię Justyna i mieszkam w Krakowie wraz z dwoma cudownymi dachowcami Kleofasem i Umą :)

Witam krajankę!
Może jakieś fotki kociaków i ich historia?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw maja 30, 2013 14:37 Re: poznajmy sie...:)

Dzięki :) Na pewno dodam zdjęcia i historię w przyszłym tygodniu :)

catsitterka

Post » Śro cze 05, 2013 8:31 Re: poznajmy sie...:)

To i ja sie przywitam :kotek: Martyna lat 24 , jestem z Gdańska. Kociaki są od zawsze w moim życiu, aktualnie mam 2 urocze kotki

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Śro cze 05, 2013 19:29 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: za duże zdjęcie zamieniłam na miniaturkę
Obrazek

KiszkiMyszki

Od: Śro maja 29, 2013 14:48

Post » Śro cze 05, 2013 19:26 Re: poznajmy sie...:)

Jakie słodziaki :)
Witajcie :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Śro cze 05, 2013 22:38 Re: poznajmy sie...:)

Hej,
Małgorzata, lat 44, 7mioletnia kotka Tosia jest ze mną od połowy grudnia 2012.
Rozważam powiększenie rodzinki, ale Tośka właśnie przeszła operację i chcę, żeby całkiem wydobrzała zanim zafunduję jej kolejny stres.
Na razie jest nieprzyzwoicie rozpieszczaną księżniczką ;)

Tosiowa

Od: Śro cze 05, 2013 0:02

Post » Czw cze 06, 2013 11:23 Re: poznajmy sie...:)

Hej, obiecałam, że wrzucę jakieś zdjęcia i historię moich futrzaków. A zatem: Kleofas i Uma mają po 3 lata, nie są rodzeństwem, chociaż tak wyglądają. Umę znaleźli znajomi na klatce schodowej, Kleofasa wzięłam do pary z gumtree.

Moje koty mieszkają w bloku, a że nie mogłam patrzeć jak całe dnie przesiadują w mieszkaniu, nauczyłam je wychodzić na spacer. Biegają po zieleńcu na osiedlu bez smyczy i zwykle się słuchają :)

No, to jeszcze zdjęcia :)

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw cze 06, 2013 12:30 przez catsitterka, łącznie edytowano 1 raz

catsitterka

Post » Czw cze 06, 2013 11:43 Re: poznajmy sie...:)

Tosiowa pisze:Hej,
Rozważam powiększenie rodzinki, ale Tośka właśnie przeszła operację i chcę, żeby całkiem wydobrzała zanim zafunduję jej kolejny stres.

Witamy :) moze jakies zdjecia?
Obrazek

KiszkiMyszki

Post » Pt cze 07, 2013 20:54 Re: poznajmy sie...:)

KiszkiMyszki pisze:
Tosiowa pisze:Hej,

Witamy :) moze jakies zdjecia?

Na razie nie wychodzi mi nawet podpis :/ ale naumiem się, ubiecuję.

Tosiowa

Od: Śro cze 05, 2013 0:02

Post » Pt cze 07, 2013 21:13 Re: poznajmy sie...:)

catsitterka pisze:Hej, obiecałam, że wrzucę jakieś zdjęcia i historię moich futrzaków. A zatem: Kleofas i Uma mają po 3 lata, nie są rodzeństwem, chociaż tak wyglądają. Umę znaleźli znajomi na klatce schodowej, Kleofasa wzięłam do pary z gumtree.

Moje koty mieszkają w bloku, a że nie mogłam patrzeć jak całe dnie przesiadują w mieszkaniu, nauczyłam je wychodzić na spacer. Biegają po zieleńcu na osiedlu bez smyczy i zwykle się słuchają :)

Obrazek
Obrazek

Witaj na miau :1luvu:
Sliczne te Twoje koty - jednak uwazam, ze to bardzo ryzykowne (zeby nie powiedzieic nierozsadne) pozwalac im bez smyczy biegac na trawniku :roll: Kiedys sie nie posluchaja...
Jak wiecej poczytasz na forum - to zrozumiesz...to jednak tylko zwierzeta :?
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon cze 10, 2013 10:34 Re: poznajmy sie...:)

catsitterka pisze:Hej, obiecałam, że wrzucę jakieś zdjęcia i historię moich futrzaków. A zatem: Kleofas i Uma mają po 3 lata, nie są rodzeństwem, chociaż tak wyglądają. Umę znaleźli znajomi na klatce schodowej, Kleofasa wzięłam do pary z gumtree.

Obrazek
Obrazek

Piękne koty, dobrze ze parka
Obrazek

KiszkiMyszki

Post » Wto lip 09, 2013 11:26 Re: poznajmy sie...:)

Witam,
mam na imię Ewelina (35 lat), od zeszłego piątku mieszka z nami FADO-mały kocurek rasy europejskiej- adoptowaliśmy kociaka z "Pokochaj Przygarnij" z Gliwic.
Powolutku uczymy się siebie nawzajem i czerpiemy z tego mnóstwo radości.
Mieszkam z mężem i 8 letnią córką w 60 m2 mieszkaniu- adopcja kociaka była starannie przemyślana i omówiona tysiące razy. Czekaliśmy też na odpowiedni urlopowy moment żeby poznać kociaka i pobyć z nim jak najdłużej w domku razem ( zrezygnowaliśmy w tym roku z wyjazdu )
Forum jest dla mnie bardzo pomocne- wiele się z niego dowiedziałam jeszcze przed pojawieniem się kociaka w naszym domu- bardzo się cieszę,że mogę do Was dołaczyć.
Pozdrawiam, Ewelina

elfiko

Od: Wto lip 09, 2013 11:08

Post » Wto lip 09, 2013 11:38 Re: poznajmy sie...:)

elfiko pisze:Witam,
mam na imię Ewelina (35 lat), od zeszłego piątku mieszka z nami FADO-mały kocurek rasy europejskiej- adoptowaliśmy kociaka z "Pokochaj Przygarnij" z Gliwic.
Powolutku uczymy się siebie nawzajem i czerpiemy z tego mnóstwo radości.
Mieszkam z mężem i 8 letnią córką w 60 m2 mieszkaniu- adopcja kociaka była starannie przemyślana i omówiona tysiące razy. Czekaliśmy też na odpowiedni urlopowy moment żeby poznać kociaka i pobyć z nim jak najdłużej w domku razem ( zrezygnowaliśmy w tym roku z wyjazdu )
Forum jest dla mnie bardzo pomocne- wiele się z niego dowiedziałam jeszcze przed pojawieniem się kociaka w naszym domu- bardzo się cieszę,że mogę do Was dołaczyć.
Pozdrawiam, Ewelina

My tez Ciebie witamy Ewelinko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ciesze sie, ze jest nas kochajacych zwierzeta jest coraz wiecej :ok: :ok:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]