Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Kola jest mięciutka tak, co do tabletki otwórz pyszczek i tabletke włóż głęboko przełknie , ona ma pysiu szeroki .Tabletkę przełam na połowe ...
alab108 pisze:lidka02 pisze:Kola jest mięciutka tak, co do tabletki otwórz pyszczek i tabletke włóż głęboko przełknie , ona ma pysiu szeroki .Tabletkę przełam na połowe ...
To jest mała tableteczka i już połówka. Robię tak jak mówisz, ale żal mi jej. Co ja ją namęczęBiedna pchełka jest ze mną. Ona i tak jest cudownie cierpliwa. W całym tym nieszczęściu to dobrze, że to nie Tiara. Ta jak mam jej zakropić na kark Fiprex to już jestem chora. A jak wyrwie już pod łóżko, to nawet psy ją nie zaczepią, taka wściekła.
ruda32 pisze:alab108 pisze:lidka02 pisze:Kola jest mięciutka tak, co do tabletki otwórz pyszczek i tabletke włóż głęboko przełknie , ona ma pysiu szeroki .Tabletkę przełam na połowe ...
To jest mała tableteczka i już połówka. Robię tak jak mówisz, ale żal mi jej. Co ja ją namęczęBiedna pchełka jest ze mną. Ona i tak jest cudownie cierpliwa. W całym tym nieszczęściu to dobrze, że to nie Tiara. Ta jak mam jej zakropić na kark Fiprex to już jestem chora. A jak wyrwie już pod łóżko, to nawet psy ją nie zaczepią, taka wściekła.
a dawałaś kiedyś niedobre lekarstwo dzieciom ? Gajunia wyzwala wyjątkowe pokłady litości i delikatności
alab108 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:lidka02 pisze:Kola jest mięciutka tak, co do tabletki otwórz pyszczek i tabletke włóż głęboko przełknie , ona ma pysiu szeroki .Tabletkę przełam na połowe ...
a dawałaś kiedyś niedobre lekarstwo dzieciom ? Gajunia wyzwala wyjątkowe pokłady litości i delikatności
Aniu masz rację, wobec niej nie potrafię być taka twarda i stanowcza jak wobec dzieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1411 gości