Kochany Przystojniak z Rybnika

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 05, 2013 20:45 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

Może będzie miał tam jednak dobrze. Może poporoście żeby dali informację jak się zaaklimatyzował jak sobie radzi w domu.

Bluerat wydaje mi się że to co kicikicimiauhau napisała
"wysłałam jej twój numer z info, że chcesz adoptować kota" .
było przeznaczone dla margoth82, tylko Twój post znalazł się szybciej niż padła odpowiedź, a SMS wysłała do Ciebie pomyłkowo o czym tez pisała.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt lip 05, 2013 21:14 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

Iburg, dostaję tylko informacje, że wszystko jest ok, że ma się świetni, bardzo dobrze itp. (wiadomości są w poprzednich postach). Jeśli zapytam o zdjęcie , to natychmiast pada odpowiedź "jeszcze nie byłam". Tak, jak pisałam, stąd tylko te obawy - bo co za problem, żeby szwagier zrobił jedno zdjęcie i posłał p. Kasi, a ona podesłała nam?
Znalazłam jeszcze w telefonie wiadomość od p. Kasi z dnia 21 czerwca:
<No jasne ,mi tez zalezy zeby byl szczesliwy,dzis jade go odwiedzic:-D pozdrawiam>
na to napisałam, żeby zdjęcie zrobiła, to potem odpisał, że jednak nie była, bo nie miała czasu.
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 06, 2013 16:24 Re:

margoth82, czy p. Kasia dała ostateczną odpowiedź w sprawie oddania kota do adopcji?
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 06, 2013 21:56 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

mam zdjęcia, rano wrzucę na forum. Ale wziąć go na DT nie wezmę, bo on zaaklimatyzował się do tego stopnia, że jest kotem niewychodzącym, nie wydaje mi się, żeby dobry był dla niego teraz dom wychodzący

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Nie lip 07, 2013 9:45 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

Wygląda na to, ze Przystojniak ma się dobrze :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie lip 07, 2013 11:27 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

To bardzo dobra wiadomość że ma sie dobrze.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Nie lip 07, 2013 13:48 Re:

margoth82, czekamy na zdjęcia Przystojniaka :kotek: !
kicikicimiauhau

Post » Nie lip 07, 2013 16:30 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

zgodnie z obietnicą wklejam forki Przystojniaka otrzymane od p. Kasi. proszę osoby znające go o potwierdzenie, że go rozpoznają, żeby uniknąć niesnasek. Zdjecia przyszły z nr podanego mi jako nr do p Kasi przez kicikicimiauhau, więc zakładam, że są prawdziwe. Pozwoliłam sobei na niektórych z nich wyciąć osobę trzymającą kota lub wymazać jej twarz, bo nie jest legalne rozporządzanie czyimś wizerunkiem bez jego zgody.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

margoth82

Post » Nie lip 07, 2013 16:34 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Proszę o potwierdzenie, że to ten sam kot. Żebym mogła usunąć zdjęcia z publicznego forum. Po rozmowie z p. Kasią: nadal szuka dla Przystojniaka domku, ale na razie ma się świetnie u jej szwagra gdzie może zostać jak długo będzie trzeba.

margoth82

Post » Nie lip 07, 2013 18:40 Re:

Myślę, że to na pewno Przystojniak. Cieszę się, że problem doszedł do rozwiązania :)
Porównałam ze swoimi zdjęciami, wklejam dla forumowiczów - gdyby chcieli też się upewnić:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Nie lip 07, 2013 18:56 Re:

:arrow: Mam jeszcze dylemat - nie umiem się dopatrzeć, czy jego lewe ucho na zdjęciach od margoth82 jest przycięte (znak po zabiegu kastracji).
kicikicimiauhau

Post » Nie lip 07, 2013 20:41 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

mnie się też wydaje, że to on i Afiain również. Zresztą zdziwiłoby mnie gdyby p Kasia znalazła tak podobnego kota gdzieś.

Pytanie do bluerat o potwierdzenie- ona pewnie będzie wiedziała jak bardzo miał przycięte uszko.

margoth82

Post » Pon lip 08, 2013 9:02 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

Przystojniak. Wydaje m się ze p. Kasia nie da mu krzywdy zrobic bo chyba nie po to go dokarmiała i troszczyła sie o niego. Gdyby jej nie zależało na jego dobru to odchodząc z pracy zostawiła by go tam.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Pon lip 08, 2013 9:48 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

p Kasia wlasnie tak mi mowila, ze wziela go jak odchodzila, bo bala sie ze te nieprzychylne mu osoby które zostają w salonie skrzywdzą go. U szwagra p Kasi ma sie dobrze i szukamy mu docelowo DS. Bede z p Kasia w kontakcie.

margoth82

Post » Pon lip 08, 2013 10:51 Re: PRZYSTOJNIAK ZNÓW W OPAŁACH???

A może zadomowi sie tam tak, że zostanie na stałe. On po tułaczce na dworze na pewno doceni że ma cie4plo jedzenie i nie musi sie o nic martwić.
Moja Matyld a tez była kotem stajennym wolnozyjacym, potem zabrana do domu nie wychodziła. Jak sie przeprowadziłam z bloku do domu to przez kilka lat wychodziła do ogrodu i za ogród. Teraz od 3-ch lat nie wychodzi nawet do ogrodu, i wcale nie ma ochoty wychodzić. Pozostala 4-ka kotów wychodzi do ogrodu
Obrazek
Obrazek

Iburg

[poprzednia][następna]