Czaruś i Mania szukaja dobrych ludzi ;) Trojmiasto i okolice

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 27, 2013 7:48 Czaruś i Mania szukaja dobrych ludzi ;) Trojmiasto i okolice

Witam,
Szukam domu dla dwoch kotkow rocznych. Ze wzgledu na trudna sytuacje zyciowa jestem zmuszona znalezc im nowy dom. Kotki sa wykastrowane, zaszczepione, odrobaczone, przyjazne, typowo domowe, dobrze reaguja na dzieci. Koty te sa nierozlaczne dlatego tez zalezy mi na adopcji obydwu razem. Blagam pomozcie! Nie chce oddawac ich do schroniska! Tel. 509 744 769

becia4y

Od: Wto cze 25, 2013 13:45

Post » Czw cze 27, 2013 16:35 Re: Czaruś i Mania szukaja dobrych ludzi ;) Trojmiasto i oko

Przykra sytuacja :cry: Oby Domek się dla Nich znalazł :ok:
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 28, 2013 22:37 Re: Czaruś i Mania szukaja dobrych ludzi ;) Trojmiasto i oko

becia4y pisze:Witam,
Szukam domu dla dwoch kotkow rocznych. Ze wzgledu na trudna sytuacje zyciowa jestem zmuszona znalezc im nowy dom. Kotki sa wykastrowane, zaszczepione, odrobaczone, przyjazne, typowo domowe, dobrze reaguja na dzieci. Koty te sa nierozlaczne dlatego tez zalezy mi na adopcji obydwu razem. Blagam pomozcie! Nie chce oddawac ich do schroniska! Tel. 509 744 769

Moze jakies zdjecia tych kociakow?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Nie lip 07, 2013 12:00 Re: Czaruś i Mania szukaja dobrych ludzi ;) Trojmiasto i oko

Sytuacja opanowana :) dzięki za wsparcie. Buziaki

becia4y

Od: Wto cze 25, 2013 13:45