_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Frania skończy wkrótce 3 miesiące, więc to już kawał kota Jest odważna, rezolutna, ciekawska i nadal w ciągłym ruchu. Ale udało mi się zrobić jej kilka fajnych zdjęć
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Franiulek od wczoraj mieszka w swoim domku stałym w Krakowie. Za towarzysza ma 8 letniego kocurka w typie brytka. Kocurek był bardzo zdziwiony jak ujrzał małe czarne nastroszone, wygięte w paragraf i syczące na niego Cała Frania A ja tradycyjnie się poryczałam i wyszłam na wariatkę, ale co tam Powodzenia koteńko!
Pierwsze wieści z nowego domku- Frania maszeruje po mieszkaniu jakby znała je od podszewki Nikuś tylko raz na nią nasyczał, jak wlazła do jego legowiska. Dziś nawet przez moment bawili się razem jednym sznureczkiem- każde z innej strony ciągnęło