Alyaa pisze:Świetny ten kojec![]()
Tylko, że nawet ten najmniejszy nie zmieściłby się u mnie
Ależ on jest dość duży
Jak nie na maluszki,to przyda sie dla kotów po sterylizacji 
Moderator: Estraven
Alyaa pisze:Świetny ten kojec![]()
Tylko, że nawet ten najmniejszy nie zmieściłby się u mnie
Jak nie na maluszki,to przyda sie dla kotów po sterylizacji 

barbarados pisze:Witaj![]()
Nawet jak się z Diegusiem skumplują , to dobrzeDieguś się spełni w roli kociej mamy

Będzie co miziać halinka1403 pisze:barbarados pisze:Witaj![]()
Nawet jak się z Diegusiem skumplują , to dobrzeDieguś się spełni w roli kociej mamy
Raczej kociego demoralizatora![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:halinka1403 pisze:barbarados pisze:Witaj![]()
![]()
![]()
No ktoś musi je zdemoralizować .Padło na Diega
![]()
Czesio nauczył małe jak się przewraca szklanki , kiedy nikt nie zwraca na koteczki uwagi . Szklanki im pełniejsze , tym lepiej
charm pisze:to jeszcze pozostaje nauka otwierania szaf, szuflad, szafek, itd
charm pisze:barbarados pisze:halinka1403 pisze:barbarados pisze:Witaj![]()
![]()
![]()
No ktoś musi je zdemoralizować .Padło na Diega
![]()
Czesio nauczył małe jak się przewraca szklanki , kiedy nikt nie zwraca na koteczki uwagi . Szklanki im pełniejsze , tym lepiej
![]()
to jeszcze pozostaje nauka otwierania szaf, szuflad, szafek, itd
Wyuczy kociaki wszystkiego

isabell36 pisze:charm pisze:to jeszcze pozostaje nauka otwierania szaf, szuflad, szafek, itd
do tych lekcji polecam moją Bellę
Nie wiem,czy zauwazyłaś,ale oprócz charakterku,Bella i Diego nawet kolorki mają takie same

puszatek pisze:jak miło, że tu też jestem w miarę na bieżącomiłego łikendu życzymy
![]()
![]()
Również życzę miłego wypoczynku
o ile przy gromadce kotów można odpocząć Ewa L. pisze:Anielsko diabelskie

Ewa L. pisze:A tak poważnie rzecz ujmując - gdy skacze się po różnych wątkach i ogląda te wszystkie kociaki to po pewnym czasie w każdym widzi się coś ze swojego domowego. Po jakimś czasie tak naprawdę wszystkie forumowe koty stają się naszymi bez względu na to gdzie mieszkają w Rewalu , Rumii, Łodzi czy Krośnie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga_17, niuans, pauprenses, sebans, Szymkowa i 67 gości