Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 04, 2013 10:58 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

U nas tak ogólnie spokojnie :) kociaste pochowane w upały w krzakach :D
Niestety odeszła kotka Babunia prawdopodobnie nerki :( :( miała około 10lat [*] :(
Obrazek

Kilka zdjęć z wczoraj
Mój Skitelsik :D wampirek ze Śląska znów się pojawił
Obrazek

Grupka...............................................................................................................Dagmarek
Obrazek Obrazek

Łobuzek
Obrazek

Moniczka...............................................................................................Prążinko
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 12, 2013 21:30 przez CatAngel, łącznie edytowano 4 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 04, 2013 11:04 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Oczko :D .................................................................................................Oczko śpi
Obrazek Obrazek

Łatuś :D
Obrazek Obrazek

Ramzeska.................................................................................................Adhd
Obrazek Obrazek

Siwunia
Obrazek Obrazek

Czarnuszek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 04, 2013 13:44 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw lip 04, 2013 11:04 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Wampirek jest cudny
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw lip 04, 2013 11:08 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Gorąco :)
Obrazek Obrazek

Wojowniczek....................................................................................................Łatek
Obrazek Obrazek

Oczko......................................................................................................Na luzie :)
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 04, 2013 13:45 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw lip 04, 2013 13:37 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

CatAngel, wypasione masz te koty, wiesz!
a te imiona - mjodzio!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lip 04, 2013 14:30 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

A wiesz każde imię jest dopasowane do kota.
Oczko np dlatego że ma od zawsze jedno oczko mniejsze.
Wojownik bo był jednym z najdzikszych kotów i lał się ze wszystkimi. Teraz to kot nie do poznania :) przymilas jakich mało :)
Łatek no bo...łaciaty :ryk:
Adhd bo ona nigdy nie chodzi ona tylko biega truchcikiem
Siwka to to wiadomo czemu :) itd... :twisted:

CatAngel

Post » Czw lip 04, 2013 20:58 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

CatAngel wymyśl imię dla tego koteczka. My go roboczo nazywaliśmy Sierściuch ale to tak mało twarzowo. Zamiesciłam ogłoszenie z takim opisem.
"Kotek znaleziony na parkingu szuka właściciela lub nowego domu. Wie do czego służy kuweta, moim zdaniem ma ok 7-8 miesięcy, umie się ładnie bawić, chowa pazurki żeby nie zadrapać, chwyta łapkami za nogę no i mruczy jak traktor."

http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... Z500657422
I chce Cie prosić o pomoc w ogłaszaniu t.j podaj nr konta na pv. na ten pakiet ogłoszeń. Jutro jadę zabrać go na kastracje bo teraz jest u mojej mamy.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw lip 04, 2013 21:31 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Ja bym go nazwała Jinks (Dzinks) Łacioszek lub Faworek :D

CatAngel

Post » Pt lip 05, 2013 8:47 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Zdjęcia z dzisiejszego rannego "obchodu" :) Kociaste wylegują się na trawie niektóre w ogródku inne przyszły do głaskania :) Ogólnie ładny i spokojny dzień się zapowiada :) Oby bez niespodzianek.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt lip 05, 2013 8:52 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Oczko po potrąceniu przez samochód. Ma się bardzo dobrze :) doszła już do siebie i biega szczęsliwie w śród kocich znajomych :)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt lip 05, 2013 8:54 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt lip 05, 2013 10:10 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

CatAngel pisze:Obrazek

uwielbiam, kiedy koty schowane, np w pudełku lub w kuwecie, rozpłaszczone do granic niemożliwości, próbują udawać niewidoczne, wystawiając tylko górną część łepka i patrząc na nas połową oczu!
... nie ma mnie!
... znajdź mnie!
... a kuku, tu jestem!

... mry!
Ostatnio edytowano Pt lip 05, 2013 10:16 przez ewa_mrau, łącznie edytowano 1 raz
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

ewa_mrau

Post » Pt lip 05, 2013 10:16 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Ewa chyba źle sobie zacytowałaś :)
Kupiłam kociastym niedawno trzy puszki butchera i 10saszetek Kitekat'a bo są po 0,99gr :) jedna puszeczka juz zjedzona przez kociaste które przyszły :)

CatAngel

Post » Pt lip 05, 2013 10:17 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

a teraz?
... mry!

ewa_mrau

Post » Pt lip 05, 2013 10:30 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Teraz jest ok :)
Wiesz ona mnie pamięta z łapanki do sterylki. Łapanka nie należała dla niej do miłych i jak tylko chcę się do niej teraz zbliżyć to się zaczyna czaić :D i udaje że jej nie ma. A nie chce jej za bardzo stresować to po prostu na większym zoomie robię zdjecie.

CatAngel

[poprzednia][następna]