Wszystkie koty jamnika Melona V - o kolorch na pożegnanie!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 04, 2013 21:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Rastanja , nie przesadzaj...ja mam PRWATNIE peugeota ale nie piszę do ludzi którzy też je mają :mrgreen:
Tu może pomóc Aniada, ona odchowała Bolusińskiego od ślepaka.
Pokaż jej, bo tam zdaje się temat kupy a to było przy Bolu wałkowane bez końca!

Przyszła karma Catz Finefood.
Szału nie ma.
Leoś pojadł , dziewczyny olały.
U Cairo zainteresowanie bliskie zeru.

Przyjdzie mi brać te dyżury nocne jednak...moje koty niecnie chcą mnie zmusić...jak ja zarobię na te ich wygórowane potrzeby kulinarne???Ech...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw lip 04, 2013 21:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

kotkins pisze:Rastanja , nie przesadzaj...ja mam PRWATNIE peugeota ale nie piszę do ludzi którzy też je mają :mrgreen:
Tu może pomóc Aniada, ona odchowała Bolusińskiego od ślepaka.

No wiem, wiem :oops: , ale szkoda mi się zrobiło dziewczyny, bo tak średnio ładnie na forum została przywitana. Nic to. Aniada już na szczęście jej napisała :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw lip 04, 2013 21:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Dzisiaj Angelina jedzie do swojego domu. Rano o 4 wyjeżdza do Warszawy, potem dalej do Krakowa. Już dziś nie zasnę, Angelina siedzi i mruczy...a ja siedzę i ukradkiem wycieram łzy..
Kto będzie mordował papier toaletowy, rwał wszystkie gazety, obgryzał książki. Kto będzie mnie budził mrucząc niemiłosiernie głośno. :(

Chciałam podziękować bardzo kotkinsowi za wytrwałe szukanie domu Angelinie, za wszelki czas poświęcony na maile , telefony. Dziękuję różnież wszystkim tym , którzy, pomogą w jej dalszym dotarciu do Krakowa. Angelina będzie odebrana w Warszawie, przez Neigh./wielkie dziękuję/.
Przenocowana i potem znów wysłana w dalszą podróż. Wierzę , że w końcu znalazła swoją przystań prawie na drugim końcu Polski.
ostatnie jej zdjęcie w DT.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw lip 04, 2013 21:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Kciuki trzymam za nowy dom i szybką aklimatyzację Angeliny, długo czekała - należy się jej raj. Proszę wymiziać od wirtualnej fanki...Neigh może potem powtórzyć mizianie jak przechwyci cudeńko.

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Czw lip 04, 2013 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Obrazek
Dla wszystkich kibicujacych.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw lip 04, 2013 21:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Oby jak najlepiej jej było , jest na tej fotce taka ufna i bezbronna. Oby to był TEN dom :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 04, 2013 22:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

kotkins pisze:Tu może pomóc Aniada, ona odchowała Bolusińskiego od ślepaka.

Jasssne, i teraz mój kotecek wszystkim się tylko z kupą kojarzy. A poza tym, nie było wałkowane bez końca, tylko przez 2 wątki. I to niecałe. Trochę ponad 150, może 170 stron. :twisted: Po EURO zaczął kupkać normalnie. FOCH!!

kotkins pisze:Przyszła karma Catz Finefood.
Szału nie ma.
Leoś pojadł , dziewczyny olały.
U Cairo zainteresowanie bliskie zeru.

Znaczy Cairo też nie jadła?? A to wredota... :?
Aniada

Post » Czw lip 04, 2013 22:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Cypisku Ty też się trzymaj !

:ok: za Angelinkę będzie Cię dobrze wspominać.
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Czw lip 04, 2013 22:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Taaa jutro jadę po jednego kota, oddaję jednego ........znaczy ruch w interesie......

BALBINA - ja chcę domu dla BALBINY!!!!!!!!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lip 04, 2013 22:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Tak, jest tu kilka osób , które "się przyczyniły" do domu Angeliny.
Dom fajny, lubię te dziewczyny!

Cieszyć się będziemy- jeśli pozwolicie- jak Angelina dojedzie i się zadomowi.

Dostałam maila od Messiego...dobrze jest.

Aniado, Cairo NIE CHCE jeść tej karmy, w dodatku ani przecudna Kitunia ani Miruś też!
No SKANDAL panie dzieju, SKANDAL!!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lip 05, 2013 7:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

No to kciuki wielkie za sprawną bezproblemową podróż Angeliny, za szybką aklimatyzację i za domek - oby stanął na wysokości zadania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A co do karm - to też sobie pomarudzę. Na Małą Czarną. Kocina próbuje zakopać łapką WSZYSTKO co nie jest barfem.
Z jednej strony super, wie kocina co dobre. Z drugiej strony - jakby nagle skończył się barf i nie byłoby możliwości zrobić nowego - to duuuuży problem.

Kotkinsie, sorki że się upomnę - ale czy przypadkiem nie miało być felietoniku? I to już tak ze dwa tygodnie temu?
Świat się kończy. Aniada nie chce pisać bloga, Kotkins nie felietonikuje - chyba się pójdę powiesić! :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lip 05, 2013 7:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

I właśnie dlatego nie mam wątku - żeby nie czuć presji.......Napisz, napisz, wklej fotkę..........kurcze co za obłęd. Wystraczy, że w pracy musze.

Wiecie - tak między nami - tu NIGDZIE nie zostało powiedziane, że coś będzie, w jakimś określonym czasie itp.

Kotkins nie daj się:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lip 05, 2013 7:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Wrrrr... Neigh, uważaj ty sobie, bo Ofelią poszczuję :twisted: :twisted: :twisted:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lip 05, 2013 8:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona V - pers persowi persem je

Kotkinsie a próbowałaś dodać do tej karmy wody? Moje tego nie chciały na początku ze względu na konsystencje, zrobiłam drugie podejście i dodawałam sporo wody i poszło. Nie umiem głodzić Dziewczyn, wiec to nie po przetrzymaniu. Wszystkie karmy pasztetowe tak wprowadzam, a teraz widziałam w zooplusie saszetki tej firmy

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

[poprzednia][następna]