MAGICZNY ŚWIAT JAZZU - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 26, 2013 10:19 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU

Boo pisze:Qrcze, znam avild, adoptowała ode mnie Kręciołka i dużo bym za nią dała. Z tego, co napisała to sypło się jej życie :( Na ile ją znam wiem, że w życiu by nie oszukała nikogo :( Musiało się coś jeszcze bardziej pokomplikować :( Spróbuję się z nią skontaktować.

być może tak się stało.. nie mam z nią kontaktu prawie miesiąc..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro maja 29, 2013 7:56 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU

edit_f pisze:
Boo pisze:Qrcze, znam avild, adoptowała ode mnie Kręciołka i dużo bym za nią dała. Z tego, co napisała to sypło się jej życie :( Na ile ją znam wiem, że w życiu by nie oszukała nikogo :( Musiało się coś jeszcze bardziej pokomplikować :( Spróbuję się z nią skontaktować.

być może tak się stało.. nie mam z nią kontaktu prawie miesiąc..

Spróbuj Pati, bo ja kupiłam książki dla TZ-ta na urodziny i też ich nie mam. :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie cze 02, 2013 17:08 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU

W żaden znany mi sposób nie mogę się z Martą skontaktować :( Cholernie się martwię :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie cze 02, 2013 20:39 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU

Boo pisze:W żaden znany mi sposób nie mogę się z Martą skontaktować :( Cholernie się martwię :(

niefajnie..
Obrazek

edit_f

Post » Śro cze 26, 2013 21:49 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU

Witajcie, ponieważ niestety podobny wpis musiałam zamieścić na drugim bazarku, po prostu przeklejam treść, więc się nie obraźcie.

avild pisze:Cóż mogę napisać... Przepraszam wszystkich obecnych za milczenie. Popełniłam niewybaczalny błąd o poprosiłam kogoś o dokończenie bazarku i rozdanie (rozesłanie w chyba jednym przypadku) książek. Nie będę się tłumaczyć, dlaczego, bo kompletnie nie ma to sensu. Osoba, którą o to prosiłam, skądinąd bliska, nawet nie zarejestrowała się na miau.

Zrozumiem, jeśli zechcecie zrezygnować z wylicytowanych przedmiotów i oczywiście odeślę pieniądze.

Jeśli zdecydujecie się odebrać wylicytowane przedmioty, odbiorę je jutro i dojadę, gdzie trzeba, by dowieźć.

Raz jeszcze przepraszam za zamieszanie :/

ps: Boo, miałam kłopoty, ale powinnam sprawy dopilnować osobiście :( Dzięki za zaufanie, choć jak widać może obdarzona zostałam nim niesłusznie. PS2: Telefon czas jakiś miałam wyłączony. A Kręcioł żyje i ma się dobrze :)
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Wto lip 02, 2013 17:46 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU - KONIEC

dziękuję.. fanty do mnie dotarły..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lip 04, 2013 17:11 Re: MAGICZNY ŚWIAT JAZZU - KONIEC

Dziękuję za informację i raz jeszcze przepraszam za kłopot. Pozdrawiam, M.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

[poprzednia]