Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wrodził się do rodziny
Ewa L. pisze:Cześć dziewczyny i chłopaki!
Ewa L. pisze:O 2.16 wyłączyłam komputer i poszłam spać . Ponieważ otworzyłam na noc balkon a pod nosem mam lasek to obudził mnie o 4.30 świergot ptaszków i już wstałam. Och jak cudnie śpiewały.Dałam dziewczynką śniadanko i sobie też [ kawka i kanapeczki], pozmywałam, wykąpałam się, wysuszyłam włosy[ to akurat zajmuje mi 2 - 3 min.
],zrobiłam pranie, wywiesiłam na balkon, wyniosłam pościel na balkon.....i to już chyba wszystko co dziś robiłam.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:O 2.16 wyłączyłam komputer i poszłam spać . Ponieważ otworzyłam na noc balkon a pod nosem mam lasek to obudził mnie o 4.30 świergot ptaszków i już wstałam. Och jak cudnie śpiewały.Dałam dziewczynką śniadanko i sobie też [ kawka i kanapeczki], pozmywałam, wykąpałam się, wysuszyłam włosy[ to akurat zajmuje mi 2 - 3 min.
],zrobiłam pranie, wywiesiłam na balkon, wyniosłam pościel na balkon.....i to już chyba wszystko co dziś robiłam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niesamowita jesteś![]()
ja czasami sobie planuję że wstanę raniutko i porobię pare rzeczy ale jak otwieram oko o tek 6 rano to wszelka chęć odchodzii to oka zamykam
![]()
chociaż jak się rano wstanie to dzień jest długi
agusialublin pisze:Gumiś gdzieś wlazł i śpi![]()
i nie mam pojęcia gdzie![]()
następny po Koko kotus co mnie do zawału doprowadzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, mraucia i 18 gości