Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 16, 2013 19:48 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Coma pisze:tak, koty coraz fajniejsze, nowy wlasciciel bedzie niedlugo montowal siatke na balkonie, zalatwilem mu wykonawce

Super, jak ja lubię pozytywne wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie cze 16, 2013 19:53 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

które koty jeszcze szukają nowych domów? i czy są szanse na jakieś nowe fotki do ogłoszeń?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pon cze 17, 2013 16:16 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:które koty jeszcze szukają nowych domów? i czy są szanse na jakieś nowe fotki do ogłoszeń?

U mnie koniec roku, taki gorący, pracowity okres.
Ale kilka kotów jeszcze mamy do adopcji. Czarną koteczkę i Siwka weźmie teraz Łukasz Coma, więc fotki będą, bo on robi bardzo ładne zdjęcia. A do kilku trzeba podobijać się o fotki, a to wymaga czasu, którego teraz nie mam. Ale od końca czerwaca obiecuję, że się tym zajmę.
Obrazek

kassja

Post » Czw cze 27, 2013 16:01 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

No we fotki? Się robi. Są opisy + tel bezpośredni do opiekunów, ale można wstawiać oczywiście tel "osoby zarządzającej" :)
Jeszcze po kilka fotek jest na kotkowie...

Kotek Guma von Burasek
Burasek? Ja sobie wypraszam... jaki Burasek... Jestem młody (ok.10 mcy), ładny, zgrabny i ogromnie czarujący i wcale nie jestem buraskiem. Mam białe futerko na brzuszku, łapkach i pysiu, a reszta mojego ubranka jest w różnych kolorach szarości a to wcale nie oznacza, że jestem bury...
Kotek jest wykastrowany i zaszczepiony, ma książeczkę zdrowia
Tel.506137081 Jagoda
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pierścionek vel Blondyn
Pierścionkiem zwany ze względu na białą opaskę na końcu szarego
ogonka. Młody, ale bardzo ułożony i dystyngowany kocurek. Lubi się pobawić, lubi się poprzytulać i być
pogłaskanym. Nie psoci, nie ma ochoty na skoki na firanki czy wyskoki z domu. Wolałby dom bez małych dzieci, bo ceni sobie spokój. Futerko w nietypowym połączeniu bieli i grafitu. Baaardzo przyjacielski.
Kotek jest wykastrowany
Tel. 608 420 873 Iza
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i jeszcze ktoś - ale jakoś się zgubiłam który to :oops: :oops: :oops:
Roboczo na kotkowie nazwany Filip:
Kotek jest bardzo przyjazny. Na zaadaptowanie się potrzebuje jedynie kilku dni. Uwielbia się bawić i być głaskanym. Przywiązuje się do właściciela, potrzebuje jego uwagi – pomiaukuje, kiedy chce ją na siebie zwrócić, przymila się i chętnie zasypia „w nogach” opiekuna. Lubi także towarzystwo innych kotów.
Kotek jest wykastrowany.
Kotek jest przyzwyczajony do warunków domowych.
Tel. 503 120 587 p. Asia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw cze 27, 2013 18:08 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Śliczne zdjęcia :D widać, ze koty mają się dobrze

A ja chciałam powiedzieć, że przydałoby się trochę wspomóc Rysia, Bodzia i Pieszczocha na DT u Iwony, są tam już tyle czasu, w nic ich nie wyposażyliśmy na drogę, może jakaś zrzutka na karmę i żwirek?

Iwona na swoje tymczasy szyje legowiska dla kotów i psów - polecam, są świetne - http://legowiskadlakociska.jimdo.com/legowiska/
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw cze 27, 2013 20:07 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

aga&2 pisze:No i jeszcze ktoś - ale jakoś się zgubiłam który to :oops: :oops: :oops:
Roboczo na kotkowie nazwany Filip:
Kotek jest bardzo przyjazny. Na zaadaptowanie się potrzebuje jedynie kilku dni. Uwielbia się bawić i być głaskanym. Przywiązuje się do właściciela, potrzebuje jego uwagi – pomiaukuje, kiedy chce ją na siebie zwrócić, przymila się i chętnie zasypia „w nogach” opiekuna. Lubi także towarzystwo innych kotów.
Kotek jest wykastrowany.
Kotek jest przyzwyczajony do warunków domowych.
Tel. 503 120 587 p. Asia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a czy to nie przypadkiem jeden z Rumcajsów? :roll: , chociaż z drugiej strony według rozpiski w pierwszym poście oba Rumcajsy są już w DS.
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Czw cze 27, 2013 21:13 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:
aga&2 pisze:a czy to nie przypadkiem jeden z Rumcajsów? :roll: , chociaż z drugiej strony według rozpiski w pierwszym poście oba Rumcajsy są już w DS.

To jest trzeci Rumcajs 8O
Pani Ewa pogubiła się w ilości swoich kotów, na początku było 24, potem rozrosło się do 27 :mrgreen:
Obrazek

kassja

Post » Pt cze 28, 2013 9:26 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

NO tak, rozbójników zawsze przybywa :wink: :wink: :wink:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt cze 28, 2013 9:58 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro lip 03, 2013 14:31 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Ależ te kociska się zmieniły :lol: Wspaniale się prezentują na tych zdjęciach, a Burasek z tymi malowanymi oczami jest cudowny :kotek:

U nas wszystko w porządku. Bunia na razie odpoczywa od kropelek (pierwsze 2 dni bez kropli oczko łzawiło, ale potem przestało) więc możliwe że już skończymy to leczenie :ok: Wątrobę dalej wspomagamy ale kicia o Hepatiale sama się upomina to żaden problem. Codzienne wieczorne oglądanie akwarium zastąpiła ostatnio zagryzaniem się z Popiołkiem, buszują mi też oboje po kwiatkach jak małe kociątka a jak coś zwalą to oczywiście nie ma winnych :) Pozdrawiamy

Klara69

Od: Wto lut 19, 2013 20:09

Post » Śro lip 03, 2013 21:15 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Serdecznie pozdrawiamy Bunię i jej Dużych :1luvu:
Obrazek

kassja

Post » Sob lip 13, 2013 14:29 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Miesięcznik adopcyjny w wersji internetowej http://issuu.com/kociaczek/docs/nr1
na stronie 45 jest ogłoszenie Bodzia,
na stronie 61 jest ogłoszenie Siwka

:mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie lip 14, 2013 7:43 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:Miesięcznik adopcyjny w wersji internetowej http://issuu.com/kociaczek/docs/nr1
na stronie 45 jest ogłoszenie Bodzia,
na stronie 61 jest ogłoszenie Siwka

:mrgreen:

Obejrzałam, ile kocich biedek szuka domków. Oby się znalazły :ok:
Obrazek

kassja

Post » Pt sie 02, 2013 22:37 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Szalony Kot pisze:Jak tam, jakieś ruchy w adopcjach? Koty są ogłaszane aktualnie?

prosiłam o listę kotów, które szukają nadal domów, ale dziewczyny chyba mają dużo roboty w terenie i nie mają czasu odpisać
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

[poprzednia][następna]