Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Iii tam mnie się dziś śniło, ze popłynęłam promem do Norwegii, a tam czekało na mnie 3 facetów z którymi się kiedyś umawiałam. na raz na mnie czekali........I się okropnie glowiłam co zrobić, zeby na siebie nie wpadli:-)
floxanna pisze:Ale miałam koszmarŚniło mi się, że mi zabili moją dżunglę (dżunglą nazywamy to drzewo, które widać na zdjęciu z wybiegiem kotów)! Przyśniło mi się, że wyjrzałam rano przez to okno, a z klonu sypią się liście, mimo że jest lato i nie ma suszy — patrzę, a tam korzenie odkopane i jacyś robole zasypują je chemikaliami i szykują się do wycinania drzew (bo w moim śnie podwórko wyglądało inaczej — nie było tego budynku zaraz za dżunglą, tylko większe podwórko i jeszcze kilka drzew oprócz naszego klonu, a drzewa zabijali, bo mieli w tym miejscu coś budować).
Okropne to było.
Ja-smina pisze:Klon wycinany widzieć - szczęście spodziewane Cię spotka i nowego domownika mieć będziesz........
Z sennika Cyganki Ja-sminy
PS: Należy się 5 złotych, powróżyć Paniusiu, powróżyć....![]()
![]()
izka53 pisze:za tanio się cenisz
Za taką sprawdzającą się wróżbę, należy Ci się jakiś ......KOTECEK![]()
Ja-smina pisze:...albo KUŃ![]()
![]()
izka53 pisze:Ładnie to tak z błędami pisać![]()
![]()
![]()
![]()
Wszak to QŃ![]()
![]()
floxanna pisze:
Ta mina jest tak goopia, że nawet nie wiem, jak ją skomentować
Blekitny.Irys pisze:floxanna pisze:Ta mina jest tak goopia, że nawet nie wiem, jak ją skomentować
Witam![]()
Ee tam, zaraz głupia.
Kot najwyraźniej jest w trakcie mówienia.
sia pisze:Zawiesił się, bo mu tak dobrze było, że go słońce w grzbiecik grzeje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości