Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:No to teraz powinien być zadowolony![]()
My do transporterka mamy te kolorowe polarowe poddupniki.Są fajne i dobrze pasują i nawet się nie ściągają.
Tez mi sie one bardzo podobaja, ale poki co to nie na moja kieszen;)
Ale moze w przyszlosci je kupie bo sa piekne. wiesz zawsze sie przydadza dla kotkow
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:No to teraz powinien być zadowolony![]()
My do transporterka mamy te kolorowe polarowe poddupniki.Są fajne i dobrze pasują i nawet się nie ściągają.
Tez mi sie one bardzo podobaja, ale poki co to nie na moja kieszen;)
Ale moze w przyszlosci je kupie bo sa piekne. wiesz zawsze sie przydadza dla kotkow
Teraz Krakusik 8 ma promocję 2 w cenie 1.
AgaS1987 pisze:Grasz Ewcia teraz w kolejnej edycji Kottolotka?
agusialublin pisze:Cześć Ewcia![]()
jak się czujesz ? głowa już nie boli![]()
ja też nie lubie jak mnie głowa boli, dzień z życiorysu wyjęty. Kiedyś wzięłam chyba ze trzy ibupromy, później ze dwa ketonale i dalej bolało. W rezultacie czego wymiotowałam bo za dużo przeciwbólowych.
Teraz wiem że jak tylko czuję że zaczyna mnie boleć to biorę ketonal. Tak aby nie dopuścić do większego bólu.
Gumiś właśnie skacze mi po laptopie
agusialublin pisze:Ewcia masz u siebie carrreroura?
bo ja tam kupuję żwirek. Carefourowy 5 litrów kosztuje 5 zł.
Testowałam już różne żwirki i te droższe i te tańsze i ten jest najlepszy.
Jest jeszcze carrefourowy żwirek też 5 litrów za 9 zł w foliowj torbie bo tamten jest w papierowej
Ewa L. pisze:Już po 12 i niedługo czas się zbierać do roboty. Pocieszam się tylko że jeszcze środa , czwartek , piątek , sobota , niedziela, poniedziałek , wtorek , środa , czwartek , piątek , sobota i......
.....WOLNE!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 389 gości