Podane ceny są cenami wywoławczymi, niektóre (o ile zaznaczone- są w opcji kup teraz, ale wszędzie można zaproponować swoją cenę

1. Tunika firmy Yessica z cieniutkiego materiału, ściągacze z cienkich gumeczek na dole i przy mankietach, można zbluzować, rozmiar 42 - w biuście 110 cm dł.82 cm. Cena wywoławcza- 12 zł.

Uploaded with ImageShack.us
2.Bransoleta z naturalnego materiału, chyba orzecha , kolor ciemnobrązowy, w ładnym plecionym opakowaniu. Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.

3.Kolczyki srebrne, nowe próba 925 (cena sklepowa 39 zł), wywoławczą proponuję za 20 zł. Za wywoławczą po_prostu_kaska

4.Bransoletka z kilku sznurów korali o różnym kształcie, wszystko w odcieniach czerni i przezroczyste, wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.

5. Woda toaletowa DUNE Dior - 30 ml - Naturalna, świeża kompozycja idealna na lato, na aktywny wypoczynek, na sport, lub zawsze kiedykolwiek zapragniesz łagodnego, uspokajającego zmysły aromatu. To ciepłe słońce zanurzające się w głębiny morskie i wiatr, który razem z piaskiem niesie aromat polnych kwiatów ( w internecie można kupić od 160 zł) - nowe, otwarte tylko dla sprawdzenia zapachu. Wywoławcza 100 zł, co do kup teraz dogadamy się

6.Korale - czarne przezroczyste , długość 45 cm. Cena wywoławcza 20 zł, kup teraz 26 zł.

7.Buty , kolor jasno-szary, rozm. 39 (na stopę o dł. 25,5-26 cm), wysokość koturny 2 cm, wysokość obcasa 10 cm (zapłaciłam za nie 60 zł) - dwa razy użyte. Wywoławcza 25 zł. Kup teraz do dogadania

8.Korale białe - idealne na lato , materiał sznurek i imitacja masy perłowej, krótszy sznurek 45 cm , dłuższy 50 cm. Cena wywoławcza 5 zł, kup teraz 10 zł.

9.Sukienka w kolorze brązowo-różowym na regulowanych ramiączkach. Rozmiar 36 z metki, ale i 40 wejdzie, z tyłu jest gumka. Szerokość pod biustem 2x36 cm (rozciąga się o dodatkowe 13 cm). Długość bez ramiączek 82 cm. Wywoławcza 10 zł, kup teraz 20 zł.

10.Beżowa spódnica, szerokość w pasie można regulować troczkiem. Na pokach lekko rozcięta. Rozmiar z metki 38. 70% bawełny/30% poliamid. Szerokość w pasie ok. 2x40 (42) cm, długość 41 cm. Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 20 zł.

11.Czerwona bawełniana sukienka na podszewce. Odcinana pod biustem. Na plecach wszyta gumka, więc ładnie się naddaje. Rozmiar z metki M. Długość z ramiączkami ok. 110 cm, pod biustem 2x około 38 cm. Cena wywoławcza 20 zł. [color=#BF0080]kividuma za wywoławczą [/color]:kotek:

12.Czarna bluzka Kappahl. Rozmiar z metki 36/38. Mocno się naddaje. Ponieważ jedna z falbanek się odpruła, a ja jestem antytalencie to oddam za 5 zł. Lekko zmechacona, ale nie widać. Pod pachami 3x38 cm, długość ok. 64 cm.

13. Bawełniana letnia spódniczka. Wywoławcza 8 zł. Szerokość w pasie do 2x45 cm. Długość ok. 56 cm. Założona raz. Według metki rozmiar 38, ale myślę, że 36-40.

14.Kolorowa gnieciona spódniczka. Nie ma rozmiaru na metce. Skłąd to chyba bawełna. Długość ok. 60 cm, pas bez naciągania (wszyta gumka, mocno się naciąga) 2x30 cm. Wywoławcza 10 zł. Czarno-czarni za wywoławczą.

15. Botki ze skóry ekologicznej w kolorze indygo. Typowe 37, nie mam jak zmierzyć wkładki. Obcas 7 cm, wysokość cholewki 17 cm. Miałam je na sobie ze 2 razy, obcasy nie są zdarte, nie trzeba nic wymieniać. Zaczynamy od 10 zł. Czarno-czarni za wywoławczą

16. Nowe różowe japonki. Rozmiar 37. Długość 24 cm. Cena kup teraz 8 zł.