karolinuska pisze:I tu jest zagwozdka- bo raczej nie powinnam jeszcze przygarniać kociaka- Rudka mogła mieć jakaś chorobę zakaźną.![]()
viewtopic.php?t=152979
lekarz nie miał żadnego tropu?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
karolinuska pisze:I tu jest zagwozdka- bo raczej nie powinnam jeszcze przygarniać kociaka- Rudka mogła mieć jakaś chorobę zakaźną.![]()
viewtopic.php?t=152979
karolinuska pisze:Niee- raczej wątpię żeby zjadła jakąś trutkę- kręcila się koło domu i polowała na ptaszki i myszki- nawet parę razy jej się udało. Zastanawiające były te wymioty od dwóch miesięcy prawie dokładnie co tydzień- i dzień apatii- po czym znów wracała do swojej żywotnośći.. Brakuje mi jej bardzo.
Może nie byłam najlepszą opiekunką skoro wygląda na to że zaniedbałam to wszystko......
Czarna puma pisze:karolinuska pisze:Niee- raczej wątpię żeby zjadła jakąś trutkę- kręcila się koło domu i polowała na ptaszki i myszki- nawet parę razy jej się udało. Zastanawiające były te wymioty od dwóch miesięcy prawie dokładnie co tydzień- i dzień apatii- po czym znów wracała do swojej żywotnośći.. Brakuje mi jej bardzo.
Może nie byłam najlepszą opiekunką skoro wygląda na to że zaniedbałam to wszystko......
A te wymioty pojawily sie po sterylce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości