Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:A ja nakręciłam dzisiaj w Lublinie 3 razy tyle gabinetów co w ubiegłym roku![]()
I jeszcze jutro mam obdzownic kilka , do których nie mogłam sie dobić.
Potem ruszam w teren : Chełm, Zamość, Biała Podlaska, Puławy...
Dzwonię i czaruję panów wetów sztucznie słodkim timbrem głosu (hłe, hłe, hłe...kto mnie zna ten wie jakie to jaja som...) a panie wetki nastawiam przychylnie krótkim i rzeczowym przedstawieniem sprawy.
A jak ktos zaczyna marudzic to mówie, ze to cel charytatywny bo trzeba społeczeństwo w końcu uświadomić co to jest sterylizacja bo az wstyd, żeby 90% nie wiedziało z czym to się je...A kto ma to w końcu robić jak nie elita społeczeństwa czyli lekarze...![]()
![]()
I tak, kadząc gęsto, doszłam do ponad 25 gabinetów weterynaryjnych.
asiulka pisze:ej powiedzcie mi a czy taka osoba jak ja czyli zwykla jakbym chciala pojsc do weta w ramach tej akcji zeby mi kocinke wysterylizowal to oni mi zrobia to w mniejszej cenie niz normalnie??
i w wawie blisko bemowa i dobra klinika to jaka??
Co na to LPR? Nic. Niech pilnują swoich nosów. Nie są drudzy po Panu Bogu co by się na nich oglądaćARKA pisze:
Moze nam sie uda, ta mala, reklame zmontowac po polsku tylko co na to LPR![]()
http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp ... ad_english
Mops pisze:Wydrukowałam sobie adresy lecznic weterynaryjnych z Panoramy Firm i powoli zaczynam akcję wysyłania listów. Wczoraj udało mi się wysłać 12 dzisiaj ciąg dalszy. Mam nadzieję że moja praca nie pujdzie na marne i zgłosi się w tym roku więcej lecznic z Wrocławia. Jak skończę akcję to podam konkretną ilość wysłanych listów.
Mysza pisze:chyba test na FIV nie FIP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 128 gości