Moderator: Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Megana pisze:Też potrzebuję czegoś na wesele...
Mam pod biustem 73 i nie chce być mniej.![]()
Jak rozciągniesz to pod biustem to ile ma? W numerze 1, oczywiście.
Zmierzylam i mam nadzieje ze dobrze zmierzylam. na rozciagnieciu takim srednim jest okolo 38 cm.
A powiedz jaki rozmiar nosisz i moze jaki rozmiar nosisz biustonosza? (mozesz na pw napisac)
Megana pisze:AgaS1987 pisze:Megana pisze:Też potrzebuję czegoś na wesele...
Mam pod biustem 73 i nie chce być mniej.![]()
Jak rozciągniesz to pod biustem to ile ma? W numerze 1, oczywiście.
Zmierzylam i mam nadzieje ze dobrze zmierzylam. na rozciagnieciu takim srednim jest okolo 38 cm.
A powiedz jaki rozmiar nosisz i moze jaki rozmiar nosisz biustonosza? (mozesz na pw napisac)
A różnie, najbardziej lubię nosić staniki sportowe, one nie mają numeracji. Generalnie w 75 B wchodzę, ale i w 70C też spoko.
To może ja zaryzykuję i zalicytuję.
Megana pisze:Kurcze, widzę problem. 8 lipca jestem już na urlopie i mam co prawda dostęp do netu, ale chyba nie mam dostępu do banku. Może wrzuć cenę "kup teraz...?"
Jeśli, powiedzmy, do czwartku nikt by ze mną nie licytował?
Miodalik pisze:Aga - czy ja dobrze zrozumialam, ze masz 75 C i wchodzisz w te sukienki ? Interesuje mnie ten czarno-zloty zestaw ale generalnie nosze 75B i wg opisu wymiarow, wyszlo mi, ze nie upchne biustu
Miodalik pisze:Aga - czy ja dobrze zrozumialam, ze masz 75 C i wchodzisz w te sukienki ? Interesuje mnie ten czarno-zloty zestaw ale generalnie nosze 75B i wg opisu wymiarow, wyszlo mi, ze nie upchne biustu
Miodalik pisze:W tali to ten gorset bedzie nawet za luzny... ale biust kiepsko widze zeby sie zmiescil - mam 88-90 cm. Pokaze fotki mojej mamie - moze wymysli jak przerobic ten cudny acz maly gorset
Gibutkowa pisze:Aga, a może masz koleżankę z takim rozmiarem i mogłaby zmierzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 236 gości