S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 01, 2013 12:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kaja_357 pisze:
charm pisze:

a wyglądają np tak

Obrazek

Fajne zdjęcia - trzymam kciuki za malucha :)

dzięki :) :oops:
a maluch jest już na dt u Madleine :)
kociątko, które nie potrafi samodzielnie jeść w schronisku nie miało szans...
a jada tak:
Obrazek

Lidka pisze:Trzymam kciuki za całokształt.
Demotywatory też obskoczyłam.
To tylko raz się uważa za mocne?
niestety tylko raz...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 01, 2013 12:27 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

charm pisze:
kaja_357 pisze:
charm pisze:

a wyglądają np tak

Obrazek

Fajne zdjęcia - trzymam kciuki za malucha :)

dzięki :) :oops:
a maluch jest już na dt u Madleine :)
kociątko, które nie potrafi samodzielnie jeść w schronisku nie miało szans...
a jada tak:
Obrazek

Lidka pisze:Trzymam kciuki za całokształt.
Demotywatory też obskoczyłam.
To tylko raz się uważa za mocne?
niestety tylko raz...

charm fajnie ze porobiłas te demotywatory :ok:
a ja tylko w dwóchg sprawach
przede wszystkim, jak zagląda tu ktos ,,swieży,, w kocich sprawach to wskazówka-strzykawka powinna być z boku pyszczka-nie z przodu tak jak na zdjęciu
Tak jest niebezpieczeństwo zachłyśnięcia.
Tylko ten pieron miały za nic nie chciał bokiem pić :wink:

no i mam wyniki zeskrobin Andrei
no i mamy świerzba jednak
to wbrew pozorom lepiej, bo przynajmniej wiadomo z czym walczyć trzeba

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 01, 2013 12:35 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Wielkie kciuki za Andreę.
Mała jakby się udało to w sierpniu na miesiąc a może dłużej mogę ją zabrać jak będę z moimi wyjeżdżać. Mam gdzie izolować, miałaby całą górę do użytkowania.

Odebrałąś conva od Jacka?

I zgłaszam przy okazji, że moja opłata za poprzedni bazarek (z moich obliczeń 80zł, kamakolo popraw mnie jeśli jest inaczej) przeznaczona jest właśnie na tego conva. Jedno opakowanie już mam drugie będzie jak tylko przyjdzie towar.
No i jeszcze jakby były potrzebne chrupki dla malusich to reszta jest jeszcze do zabrania.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lip 01, 2013 12:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

[quote="Lidka"]Wielkie kciuki za Andreę.
Mała jakby się udało to w sierpniu na miesiąc a może dłużej mogę ją zabrać jak będę z moimi wyjeżdżać. Mam gdzie izolować, miałaby całą górę do użytkowania.

Lidzia, jak dobrze ,że jesteś :1luvu:
Bo bałam się ,że jej skromna osóbka jest niewidoczna.
Podobnie jak mały Smart.
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pon lip 01, 2013 13:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No maluch nie lubi bokiem pić,ale trudno zmuszamy się. Dziewczyny on zjada max 1 strzykawke co ok 3-4 h to nie za mało? Bo on więcej nie chce ,a i tak mu to siłą wmuszam:(
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pon lip 01, 2013 14:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Sory,ze na taki temat na forum,ale mały wlasnie zrobil lekko luzna ,zielonkawą i smierdzącą kupkę. Czy to zle?
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Post » Pon lip 01, 2013 14:38 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Madleine pisze:Sory,ze na taki temat na forum,ale mały wlasnie zrobil lekko luzna ,zielonkawą i smierdzącą kupkę. Czy to zle?

robale...?

charm

Post » Pon lip 01, 2013 14:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ale wczoraj i w osobte robil normalną.
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Post » Pon lip 01, 2013 15:23 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Madleine-mogło tak się zdarzyć , bo przede wszystkim miał zmianę karmy z mleka mamy, na sztuczne
Jakby Ci sie udało kupić gdzies tego conwalescensa w proszku byłoby super, jest lepszy, nie rozwalnia
i często koty wola jego smak

Lidzia do Jacka jutro podjadę-oki?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 01, 2013 16:55 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A gdzie kupiłyście tego conva?Szczaw dojada ze starych zapasów,chciałabym coś mieć w razie w.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon lip 01, 2013 16:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

mamaja4 pisze:A gdzie kupiłyście tego conva?Szczaw dojada ze starych zapasów,chciałabym coś mieć w razie w.
mając więcej czasu i kupując więcej przez net, jak potrzebowałam "na już" jedną-dwie paczki to u weta

charm

Post » Pon lip 01, 2013 17:46 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jak coś, to mam butlę ze smokiem, mogę oddać.

U mnie taki maleńtasek zjadał 5 mililitrów co dwie godziny i to podobno było ok.
Strzykawką musiałam wciskać, butlę szybko nauczył się doić.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 01, 2013 17:53 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kupiłam już w sobotę convalescensa i tylko to mu daje.butła by się przydała bo strzykawka mu nie pasuje:-)
Właśnie szwagierka znalazła na śmietniku psie noworodki:-( ktoś że schronu po nie właśnie jedzie...ehhh masakra jakąś...
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Post » Pon lip 01, 2013 17:55 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Madleine ja pracuję na Panewnickiej w Katowicach. To na trasie Katowice - Ruda Śl.
Dasz radę podjechać, to zabieram do pracy.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 01, 2013 17:57 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Panewnicka znam:) a do której pracujesz? To by jutro malz podjechal
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

[poprzednia][następna]