U Tomka jest chłopak najdorodniejszy ten jego cudo ................... Ja do mojej małej też myślałam Calineczka na zdjęciu tego nie widać ale to malenstwo dawnotakiego nie mialam Tomek widział powiedział ojeny...a chlopak no nie wiem ...wczoraj patrze na nich i mówie Romeo i Julia Mała ma oczko do usunięcia kupiłam kropelki może uda sie troche odwlec żeby troche przybrała bo nie ma co złapać..
vailet pisze:Na prośbę Lidki wrzucam tego spaniela, który zaginął i jest poszukiwany.
Dzieki Wiola porzucony , przygarnięty zawieziony do nowego domku i nie dopilnowali pani odjechała a pies niedługo po niej podobno uciekł .Widziałam go bardzo miły psiunek , to pies od dziewczyny co zabrałam od niej ślepaczki ...
Miałam takiego ,ale czarnuszka był ze schroniska. Ktoś go oddał bo śmierdział Uszy mu ropiały,leczyliśmy non stop i goliliśmy też jak temu ogolono. Miał 6 lat i ja niepełnoletnia, a psa schron mi wydał tylko na słowo że mama się zgadza. Ona nic nie wiedziała, był dym, ale znaleźliśmy mu super domek