Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 24, 2013 14:08 Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Luluś i Lola to niesamowite, bardzo ze sobą związane kocie dzieciaki – urodzone na początku kwietnia na podwórku (mrozy -10 st.!), nie miały zbyt dużej szansy na przeżycie. Przygarnęłam je wraz z kocią mamą i zrobiłam już chyba wszystko co mogłam, by zapewnić im dobry start. Są zdrowe (w tym dwukrotnie odrobaczone oraz odpchlone), szczęśliwie, beztroskie, a nade wszystko zajęte zabawą („mordowanie kota” – w rankingu gier i zabaw to nieustające nr 1 8) )

I choć są dla siebie prawie całym światem uwielbiają też ludzi, a zwłaszcza dzieci – moja 6-cio latka – akcja i kocia interakcja – BEZCENNE! :1luvu: Do tego są naprawdę piękne, kolorowe; mają absolutnie niespotykane umaszczenie.

Szukam dla nich tylko wyjątkowego domu (z dobrym jedzonkiem, w odpowiednim czasie kastracją /sterylizacją), i takiego na zawsze…A co równie ważne: bardzo zależy nam, by mogły pójść razem. Ich siostra została już oddana, a ponieważ Lola i Luluś świata poza sobą nie widzą, nie mamy wątpliwości, że rozłąka byłaby dla nich wielką krzywdą: łączy ich ogromna wzajemna fascynacja i zaaferowanie, a nade wszystko prawdziwe uczucie.... Od samego początku działają w duecie: niezależnie od tego, czy śpią, bawią się czy jedzą; zawsze i wszędzie są razem (nawet w kuwecie :roll: ).

Urwisy już na początku skradły moje serce ale mam już dwie dorosłe kotki i brak szansy na kolejne dlatego – choć bardzo niechętnie – oddam Lulusia i Lolę… 602 19 99 49

Luluś (z lewej) i (z prawej) Lola

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 10, 2013 8:50 przez Gringo, łącznie edytowano 2 razy

Gringo

Od: Pt kwi 09, 2004 0:57

Post » Pon cze 24, 2013 14:31 Re: Loluś i Lola

Kciuki za Domki przez duże "D" :ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Pon cze 24, 2013 20:58 Re: Luluś i Lola

Podnoszę kiciaki do zakochania :P

Gringo

Post » Czw cze 27, 2013 12:17 Re: Luluś i Lola - w jednym chcą być domu

Gdyby ktoś ze Szczecina lub okolic zdecydował się na kociaki otrzyma sporą zniżkę na sterylizację/kastrację w przychodni na Parkowej, w której kotuchy mają status pacjentów honorowych. Niedawno sterylizowana była tam ich mama. W tym miejscu chciałabym podziękować dr Agacie za zaangażowanie i wielkie serce, które od samego początku miała dla kociej rodzinki. Pozdrawiamy! :1luvu:

Gringo

Post » Czw cze 27, 2013 22:39 Re: Luluś i Lola

I domków szukamy...

Gringo

Post » Pon lip 01, 2013 15:10 Re: Luluś i Lola

Za domek. Ten najlepszy i wspólny :ok: :ok: :ok:

hop do góry!
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto lip 02, 2013 8:14 Re: Luluś i Lola

http://www.kup-kota.pl/ - daj ogłoszenie.
Kociaczki cudowne....
Kup-Sprzedaj-Adoptuj KOTA:
Obrazek

--------------------------------------------------------------------------------

zuszka

Od: Śro wrz 21, 2011 18:45

Post » Wto lip 02, 2013 8:24 Re: Luluś i Lola

Sliczne kociaki,na pewno szybko ktos je wezmie w dwupaku:)

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Czw lip 04, 2013 23:00 Re: Luluś i Lola

Kochane dziewczyny - dzięki za podrzucenie :D i namiary na stronę - skorzystam :wink:

Jeszcze parę dni temu kociaki wydawałoby się - mucha nie siada - a to masz, wyszedł świerzb :| ...więc znów leczymy. Zostało nam jeszcze dwa tyg. kuracji i zależy mi na tym, by dokończyć ją pod okiem naszej doktor więc póki co pozostaną na tymczasie, co powinno zachęcić ewentualnych, aktualnie wyurlopowanych, Najlepszych z Najlepszych Właścicieli Serc dla Loli i Lulusia :1luvu:

Czyli czekamy - (a patrząc na kociaki myślę sobie, że ta ich uroda to taka jakby nagroda za to, że dziś SĄ! :kotek: :kotek: , i aż trudno uwierzyć z jak strasznej biedy zostały wyciągnięte. Dziś w każdym sensie są po prostu wypasione 8).
I ciągle do wzięcia... :roll:

Gringo

Post » Pon lip 08, 2013 13:53 Re: Luluś i Lola

Są świetne :1luvu: :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lip 10, 2013 9:10 Re: Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Hop hop domku! :P

Mamy chętnych na pojedyncze egzemplarze ale one od samego początku tak bardzo się kochają, że nie mamy sumienia ich rozdzielać :roll:...

Dowóz możliwy również w okolice Szczecina (może być nawet Koszalin i Gorzów).

Pozdrawiamy: ja 8) i koty dwa :kotek: :kotek:

Obrazek

Gringo

Post » Czw lip 11, 2013 7:38 Re: Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Gringo pisze:Hop hop domku! :P

Mamy chętnych na pojedyncze egzemplarze ale one od samego początku tak bardzo się kochają, że nie mamy sumienia ich rozdzielać :roll:...

Dowóz możliwy również w okolice Szczecina (może być nawet Koszalin i Gorzów).

Pozdrawiamy: ja 8) i koty dwa :kotek: :kotek:

Obrazek
Nie przsadzaj:) kociaki sa bardzo mlode i nawet jak je sie rozdzieli,to szybko zapomna o sobie:0 Niedawno tez byl taki watek,ze ktos odda koty TYLKO w dwupaku,a co sie okazalo,ze tylko jeden z nich pojechal do domku... :wink:

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Czw lip 11, 2013 11:25 Re: Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Czarna puma pisze: Nie przsadzaj:) kociaki sa bardzo mlode i nawet jak je sie rozdzieli,to szybko zapomna o sobie:0 Niedawno tez byl taki watek,ze ktos odda koty TYLKO w dwupaku,a co sie okazalo,ze tylko jeden z nich pojechal do domku... :wink:

Pewnie tak :) co jednak nie znaczy, że nie warto spróbować nie odbierać im tego, co sprawia im taką radość: siebie nawzajem :P

Znam je od pierwszego dnia ich życia, a ponieważ szczęśliwie nie mam powodu, by działać pod presją i w pośpiechu - czekam z wiarą, że znajdzie się ktoś, kto da im dom wymarzony. Nie od dziś w końcu wiadomo, że dwa koty są dwa razy fajniejsze niż jeden kot. Zwłaszcza, gdy koty te są rodzeństwem :1luvu: - BEZCENNE :ok:

Gringo

Post » Czw lip 11, 2013 11:49 Re: Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

:ok: :ok: :ok:
za domek, wspólny.
Po co rozłączać wspólne szczęście :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt lip 19, 2013 14:07 Re: Luluś i Lola - z dowozem do najlepszego domu - Szczecin

Akcja aktualizacja :D

Mamy już cztery miesiące

Lola i Luluś
Obrazek

Lola
Obrazek

Luluś
Obrazek

czyli się nam urosło :ok:

Gringo

[następna]