Wrocław- Januszowicka ,Róża odnaleziona!!!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 01, 2013 7:21 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

Czy ktoś może teraz tam zajrzeć?????
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon lip 01, 2013 7:48 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

ja byłam ale chwilę po 8, a to godzinę po telefonie :-(
kotki nie widziałam a chodziłam i kiciałam naokoło.

kurcze ta dziewczyna od której kotka uciekła jest na miejscu i tak naprawdę jeśli ona nie zareaguje na telefon od razu nie ma szans na znalezienie kotki :-( trzeba z nią porozmawiać aby miała ciągle włączony telefon aby można było się z nią od razu skontaktować po telefonie, że kotka jest widoczna. No i ona powinna jej szukać właśnie w godzinach 6-7 rano jak jeszcze jest w miarę cicho i spokojnie.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon lip 01, 2013 7:49 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

ja też w pracy - do 16
Pako

Post » Pon lip 01, 2013 7:51 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

jak dla mnie to dziewczyna nie jest odpowiedzialna, bo dzwoniłam do niej na samym poczatku, to ani nie odbierała ani nie oddzwoniła, a i ogłoszen tych ktore jej zostawiałm to też nie powiesiła.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lip 01, 2013 7:53 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

martka pisze:jak dla mnie to dziewczyna nie jest odpowiedzialna, bo dzwoniłam do niej na samym poczatku, to ani nie odbierała ani nie oddzwoniła, a i ogłoszen tych ktore jej zostawiałm to też nie powiesiła.

no to niestety szanse na znalezienie kotki bez jej zaangażowania są marne bo nikt z nas nie jest na miejscu a ludzie zadzwonią, ale nikt nie złapie kotki i nie weźmie do siebie niestety :-(

mawin

Post » Pon lip 01, 2013 13:27 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

myślę że nie ma powodu jej czegoś zarzucać, w ten sposób można by każdego tak ocenić, mnie i innych ...
nie tylko ona miała wyłączony telefon jak dzwoniłam....ale przecież nikt nie ma obowiązku mieć cały czas włączonego telefonu

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lip 01, 2013 13:33 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

Nie wyłączony, tylko nie odbierała, co może się oczywiście zdażyć, ale też i nie oddzwoniła.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lip 01, 2013 13:38 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

nikt jej nie zmusi do poszukiwania kotki, taka jest prawda , że z wyjątkiem kilku osób , za co jestem Wam ogromnie wdzięczna, innym jest to po prostu obojętne
kilka razy jak przyjeżdżałam, to widziałam Kasię jak chodziła i szukała...

taka jest prawda, że to mój problem, bo to ja zciągnęłam tą kotkę na sterylizacje, mnie męczy opiekunka, ja za wszystko odpowiadam :roll:

jessi74

Post » Pon lip 01, 2013 13:41 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

a ja nie widziałam, ale najważniejsze to, aby odnaleźć koteczkę, to jest w tej chwili istotne, kurka co ona je? :cry:
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lip 01, 2013 13:43 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

musi się ta kotka odnaleźć :(

jessi74

Post » Pon lip 01, 2013 13:45 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

Rozmawiałam wczoraj z panią, która karmi na Ulanowskiego, nie było tej kici (tam kilka misek jest, ale Pani mówi, że tylko 4 kotki są, więc każda nowa na pewno rzuci im się w oczy).
Byłam wczoraj ok. 18 - 19, Niestety nie mogę pójść rano, chyba, że tak 4-5?

Ale jakbym ją jednak zobaczyła, to czy podejdzie do mnie? Jaka ona jest - bardzo płochliwa? Noszę ze sobą saszetkę, ale transporterka nie...
Pako

Post » Pon lip 01, 2013 13:49 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

martka pisze:a ja nie widziałam, ale najważniejsze to, aby odnaleźć koteczkę, to jest w tej chwili istotne, kurka co ona je? :cry:

mam nadzieję, że ludzie wystawiają tam jakieś jedzenie dla kotów.
kurcze szkoda że jej nie zastałam :-( oby udało się ją znaleźć.
skoro była około 7 rano dzisiaj to może jutro też tak rano się tam pojawi...

mawin

Post » Pon lip 01, 2013 14:09 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

W sobotę jak byłysmy razem z mawin zadzwonił Pan który twierdził że widzial kicie na ul Dębowej (skrzyzowanie z Sudecką) kilka metrów za restauracja Oleńka koło duzych żółtych smietników.
Obeszłysmy cała ulice Dębową. Na przeciwko śmietników jest wejscie na podwórko tam widzielismy z mawin czarno białą kotke z powyciaganymi sutkami ewidentnie karmiącą maluchy :? i chyba tez czarno-białego kocura razem z nią. Maluchów nie widzielismy ale przydało by się ta matke ciachnąć. W miseczkach sama woda tylko byla. Więc myślę że ludzie tez mogli je pomylić z Rózią.
Na końcu tej samej ulicy Dębowej jest drugie miejsce gdzie karmią koty (w sumie głównie makaronem i ryżem) ale ważne że coś dostają. Tam stacjonuje tez taka czarno-biała kotka i czarny duży kocur.

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro lip 03, 2013 10:46 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

były jakieś nowe telefony? widział ktoś koteczkę?

mawin

Post » Śro lip 03, 2013 10:51 Re: Wrocław- Januszowicka i okolice, POSZUKIWANA kotka Róża

nie nikt nie dzwonił, w weekend będę znowu chodziła i szukała

jessi74

[poprzednia][następna]