Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:Cudak1 pisze:Przepraszam bardzo za zaśmiecanie wątku.
Pilnie szukam transportu ok. Szczecina-->Opole, dla bardzo chorego kotka z wątku: viewtopic.php?f=1&t=153988
Wrocław jest po drodze, więc też by nas to ratowało, gdyby dojechał do Wrocławia.
Może ktoś z Was lub Waszych znajomych wybiera się w okolice Szczecina i mógłby pomóc?
I jeszcze - gdyby udało się jakoś znaleźc transport do Wrocławia, to byłby ktoś tak dobry, by dać kotkowi TDT na max kilka dni, zanim dojechałby do Opola?
I znów przepraszam, ale sprawa bardzo pilna![]()
Mamy transport na poniedziałek do Wrocławia, ale potrzebna jest pomoc - ktoś musiałby odebrać kotki (jednak dwa pojadą) ok godziny 11-12.00 z okolic jakiegoś nowego stadionu we Wrocławiu i przetrzymać do godz 17.00.
Gdyby ktoś mógł pomóc, proszę o PW - zwrócę wszelkie koszty.
tymoloftaleina pisze:Tak przeglądam te zdjęcia i przeglądam i myślałam, że nigdy się nie skończątak dużo maluchów..
Agita pisze:Ale wysyp
Dziewczyny, poradźcie mi proszę co do weta.
Mam w domu dziką kotkę wyłapaną z kociakami, żeby wykarmiła je. Później miała być do kastracji i wypuszczenia. W domu dopiero zauważyłam, że ma zniekształconą tylną łapkę i jak powoli chodzi, to utyka. Kiedy skakała podczas łapanki, to tego z Martą nie dostrzegłyśmy. Teraz maluch jest już spory i chciałabym ją ciachnąć na talon, a przy okazji zrobić RTG tej łapki. Żeby sprawdzić, czy to jest sprawa operacyjna, czy już tak ją wypuszczamy. Bez narkozy oglądanie i prześwietlenia nie wchodzą w grę - pomimo że jest w domu ok 2 m-cy, to dalej dzika.
Który wet robiący sterylizacje na talon ma RTG i się zna na ortopedii?
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 154 gości