Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga1666 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 29, 2013 5:35 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Stefanku, szczęśliwego życia, kotku.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 29, 2013 7:27 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

ewan pisze:Uważajcie na siebie i Stefanka oczywiście :lol: Bezpiecznej podróży :ok:

:ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Sob cze 29, 2013 11:34 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

czekamy na wieści z pierwszych chwil Stefanka w nowym domku :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob cze 29, 2013 15:24 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a2 ... e603f.html
Stefanek dotarł około 11,trochę zjadł-a potem od razu wskoczył na szafę.Moje malutkie mieszkanie było dla niego szokiem.Zaraz po wyjściu andorki Żwiruś próbował pokazać kto rządzi-i do bitki.Dostał upomnienie i zamknęłam go w pokoju,na wszystko trzeba czasu.Stefanek chodzi po pozostałej części mieszkania,przysypia-myśli,otwiera oczy i nie wierzy.Jest naprawdę bardzo grzeczny-problem w tym że powinien być sam w domu.Myślę że się chłopaki jakoś dotrą-na wszystko trzeba czasu.Patrzy na słońce-i lubi blondynki.Mizia się do blond-koleżanek.Ja jako brunetka do gustu nie przypadłam.Wieczorem postaram się jakieś fotki wrzucić-nie działa mi zapodaj.
Ostatnio edytowano Sob cze 29, 2013 21:42 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam link
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Sob cze 29, 2013 17:10 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Coś ten link powyżej uszkodzony, ale po małej poprawce działa; szafa, powiadasz... Magnolcia do dzisiaj jak nie zna dźwięku, to na szafę, a później dopiero próbuje ocenić, co to.
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Sob cze 29, 2013 17:33 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Za aklimatyzację Stefanka w domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 29, 2013 17:35 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

udany i miły dzień . Stefanek i Ronda juz w swoich domkach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Sob cze 29, 2013 17:52 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

jaga1666 pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a2 ... e603f.html
Stefanek dotarł około 11,trochę zjadł-a potem od razu wskoczył na szafę.Moje malutkie mieszkanie było dla niego szokiem.Zaraz po wyjściu andorki Żwiruś próbował pokazać kto rządzi-i do bitki.Dostał upomnienie i zamknęłam go w pokoju,na wszystko trzeba czasu.Stefanek chodzi po pozostałej części mieszkania,przysypia-myśli,otwiera oczy i nie wierzy.Jest naprawdę bardzo grzeczny-problem w tym że powinien być sam w domu.Myślę że się chłopaki jakoś dotrą-na wszystko trzeba czasu.Patrzy na słońce-i lubi blondynki.Mizia się do blond-koleżanek.Ja jako brunetka do gustu nie przypadłam.Wieczorem postaram się jakieś fotki wrzucić-nie działa mi zapodaj.

Zdjęć niestety nie widzę :(
Nie przejmuj się chwilową niechęcią chłopaków do siebie i rezerwą Stefanka w stosunku do Ciebie. To jest zupełnie normalne na początku. I nie wydaje mi się, że powinien być sam w domu. Tym bardziej że z koleżankami już się dogadał, a ze Żwirusiem też to z pewnością wkrótce nastąpi. Po jakimś czasie się polubią i będą się wspierać. Wiem to z własnego doświadczenia :ok:
Ostatnio edytowano Sob cze 29, 2013 21:42 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam link
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Sob cze 29, 2013 20:46 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Wróciliśmy, ogarnęliśmy się prawie 600 km zaliczone :D
6 rano zbiórka - miau, miau miauuuu
no kot bez śniadania... no jak tak można ? Stefan zainstalowany w transporterze w obszernym bagażniku. Jeszcze ze 3 min miauuu i cisza 8O (liczyliśmy się z tym, ze miau załączone zostało na całą podróż) po jakiś 50 km lekki niepokój czy kot aby żyje i ... miau :!: znaczy żyje :D ; ), jedziemy dalej.
Gdzieś w połowie drogi postój na rozprostowanie kości , miauuu - o jaki dziwny świat ? znaczy widok z transportera na stację benzynową :)

Obrazek Obrazek

Dojechaliśmy ok 10,30, jaga już na nas czekała przed blokiem z okrzykami "dawać go, dawać" :D
W mieszkaniu wypuszczony z transportera nawet nie przykurczył łapek, zaczął po prostu zwiedzać z miną: "to teraz tu mieszkam? rany boskie, ale wielka klatka ! 8O "

Obrazek Obrazek

"ooo, to tu jest jakiś inny kot? no dobrze, przecież mi nie przeszkadza w inspekcji misek"

Obrazek

Tak, tu jest inny kot - to JA ŻWIREK :!:

Obrazek

W naszej obecności nie doszło do żadnej scysji - Stefan krążył i zwiedzał, Żwirek "ukrył się" za firanką na parapecie i obserwował. Druga rezydentka nie zaszczyciła nas nawet swoim widokiem.

Miskę z mokrym też wyczaił - stres, nie stres, ale kotecek nie może przecież głodny chodzić ;)

Obrazek

Umowa adopcyjna podpisana, kawka wypita, uprzejmości popełnione ;)
Zostawiłyśmy Stefka w pełni przekonane, że trafił w odpowiednie miejsce.
Stefek, w odróżnieniu od nowej służby jeszcze lekko zdegustowany

Obrazek

Ale myślę, ze raczej będzie tak na stałe :D :

Obrazek

Jaga, fochami Żwirka się nie przejmuj i ja bym na Twoim miejscu nie wtrącała się, póki krew się nie leje. Myślę, że jak Żwirek zobaczy, że Stefek nie odpowiada agresją, to szybko odpuści.

Ciastka były mniam już w Łodzi, dojechały bez problemu :)

Bądź szczęśliwy wielki kocie na nowej drodze życia :ok:

A my czekamy jutro na wieści jak minęła noc...
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Sob cze 29, 2013 21:22 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Stefanku długiego i szczęśliwego życia w nowym domku :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob cze 29, 2013 21:31 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Stefanku! jak mi dobrze już. ide paść na ryja

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Sob cze 29, 2013 21:41 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Mamrot pisze:Stefanku! jak mi dobrze już. ide paść na ryja

I my też :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Sob cze 29, 2013 21:51 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

To był dobry dzień :) :piwa:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob cze 29, 2013 23:29 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Andorka wielki szacun dla Was, taki kawał drogi przejechałyście. Najważniejsze, że Stefciu wreszcie ma znowu swój domek i kogoś kto Go kocha. Aniu :1luvu: to wspaniałe, że dałaś czarnuszkowi domek!

Cieszę się, że dzięki wydarzeniu Stefciu znalazł swoje miejsce na ziemi. Wkleję jeszcze zdjęcie z nowego domku i mogę go zakończyć. Ale mam nadzieję, że wieści tutaj na wątku będą :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie cze 30, 2013 0:38 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Stefan ma DOM :piwa:
Ostatnio edytowano Nie cze 30, 2013 6:49 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przenioslam na NASZE KOTY - opowieści o rezydentach - blaski i cienie życia z kotami

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]