animalon, blagam, edytuj tamten post, bo bedzie druga zolta kartka!!!! <zalamany>
bardzo cie prosze, bys ta druga czesc glosow wpisala w tym samym, wczesniejszym poscie, co pierwsza czesc, bo nam troszke tu balagan robisz. Regulamin mowi wyraznie, ze jak ktos niezdecydowany to niech nie pisze czesciowo, niech sie wstrzyma z glosowaniem! A jesli juz tak napisalas jak napisalas wczesniej, to te druga czesc umiesc w tamtym poscie, poprostu go edytuj a ten prosze, usun, ok? To moze kogos wprowadzic w blad przy podliczaniu.
Jesli sie jednej osobie pozwoli na czastkowe glosowanie to zaraz sie posypie tlum, ktory pojdzie w jej slady i tak samo nam bedzie glosowal, czastkowo. A jak sie odpusci jednej osobie to innym tez trzeba, no bo przeciez traktujemy wszystkich tak samo. Wszyscy trzymaja sie regulaminu, wiec i Ciebie bardzo o to prosze.
Wiem, ze rozdysponowanie swoich glosow to trudne bardzo zadanie-zgodze sie z tym w 1000000%. Choc to tylko zabawa, ale jak sie ma wielu faworytow i zyczy sie kazdemu tak samo wygranej, to ciezko z czystym sumieniem zaglosowac.

Ja do tej pory jestem w kropce, bo jest tu ladna gromadka moich faworytow i nie wiem, co robic...
Jednak podliczanie glosow-to dopiero trudnosc. Oj, niestety, to chyba jest o wiele trudniejsze zadanie. Wystarczy raz cos zle spisac i wszystko sie myli...

A przeciez kazdy chce uczciwie wszystko podliczyc, solidnie. Wiec bardzo prosze o nieutrudnianie nam tego.
a tak wogole... co tak marnie tym razem idzie glosowanie? Tylko mi nie mowcie, ze wszyscy na ostatni moment czekaja