Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:Czyli kierunki pokrewnehumaniści mają przerąbane jeżeli chodzi o rynek pracy. I tak: ja dla przykładu od trzech lat pracuję w banku
rastanja pisze:Ano pewnie, że dryg się ma lub nie. To nie kwestia wykształcenia.
rastanja pisze:Nigdy nie startowałam w tego typu konkursach. Nie widziałam ogłoszeń. Może kiedyś też się zmierzę z czymś takim![]()
rastanja pisze:A wracając do kotów: kiedy planowane przyjęcie małej do nowego domu?
floxanna pisze:Nie, jam bibliotekoznawczyni
KotkaWodna pisze:floxanna pisze:Nie, jam bibliotekoznawczyni
o, to się dogadasz zawodowo z Aniadą (opiekunką Mirmiłowa, polecam wątek! :>) - ona też w te kierunki szła : )
rastanja pisze:Też często zadaję sobie to pytanie...
Neigh pisze:Nieeee oni się nie mylą. Ty my kretyni widać kranu nie zakrecamy......nocami też nie.
Maupa pisze:ta, Wy macie na kogo zrzucić. a ja żyję pod dachem z konsumentem nieprzytomnym i zarazem nazwiskiem, na które umowy są zapisane - z babcią. ona potrafi spisać licznik tak, jak się jej wydaje, że jest napisane, a bardzo słabo widzi. ale po co spytać wnuczkę. i potem idzie i płaci fakturę na ponad 2 tysiące złotych... za jeden miesiąc. co więcej, dowiedziałam się o tym dopiero wtedy, jak przełączyłam rachunki na przesyłane wyłącznie drogą mailową do mnie, bo wybiło mi korektę faktury - przelali wszystko z powrotem, kiedy się zorientowali, tyle dobrego.
i weź tu człowieku bądź mądry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości