Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 27, 2013 12:09 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

alab108 pisze:U magdar77 będzie miał najlepiej :ok:

:P :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw cze 27, 2013 16:15 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Dziewczyny ja tak na szybko, bo nie piszę z domu, Moki rozwalił mi laptopa :(
Mokate prawdopodobnie był jedynakiem, prawdopodobnie też nie znał dzieci. A nie zauważyłam, żeby jakoś ciężko zniósł obecność głośnej czterolatki. Są chwilę, kiedy myślę, że oni się dogadują ZA DOBRZE. :mrgreen:
To jest młody kot, poradzi sobie.
To nie jest tak Zosiu, że ktoś uważa, że Ty sobie nie radzisz, albo że Bąblowi u Ciebie źle. Po prostu moje stado, pod względem wieku i temperamentu jest jest bardziej zbliżone do jego potrzeb. Podróż to żadna, masz mnie pod nosem. Pomijając już drobny szczegół jak wet, do którego mnie też nie miałby kto podwieźć, ale mój jest po drugiej stronie ulicy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw cze 27, 2013 21:21 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Wszystkich kibicujących naszym seniorom i mających miejsce w podpisie, zapraszam do pobierania banerka.
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hspfm][img]http://tiny.pl/hspfx[/img][/url]

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt cze 28, 2013 7:32 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Nowa_Sztno pisze:Ja też zrozumiałam, że ma być dwupak, ale chyba jednak koteczka będzie zamiast Bąbelka :(

Ja tylko tak na króciutko: niestety żaden z nich nie pojedzie do tego domu. Właśnie odebrałam tel od pani, że "trochę im się sytuacja pozmieniała" i nie mogą teraz adoptować Mii :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt cze 28, 2013 8:09 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Nowa_Sztno pisze:
Nowa_Sztno pisze:Ja też zrozumiałam, że ma być dwupak, ale chyba jednak koteczka będzie zamiast Bąbelka :(

Ja tylko tak na króciutko: niestety żaden z nich nie pojedzie do tego domu. Właśnie odebrałam tel od pani, że "trochę im się sytuacja pozmieniała" i nie mogą teraz adoptować Mii :(

Pozwolę sobie nie skomentować tego postępowania...
:cry: :cry: :cry: :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 28, 2013 8:36 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

No to szybko... Dobrze, że im się "pozmieniała" teraz przed adopcją, a nie potem...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 28, 2013 9:00 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Kurczę, najpierw miał być dwupak, potem tylko Mia, teraz żaden kot nie pojedzie :(
Ja mam chyba wyjątkowe szczęście, bo mnie nigdy sprawy życiowe nie komplikują się w dwa dni.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pt cze 28, 2013 9:04 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

magdar77 pisze:Ja mam chyba wyjątkowe szczęście, bo mnie nigdy sprawy życiowe nie komplikują się w dwa dni.

:ok:

:ryk:

Sorki, ale to taki czarny humor...

Naprawdę lepiej się stało, że to wyszło teraz.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 28, 2013 9:06 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Ja nie widzę problemu-magdar bierze obydwa na Dt :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt cze 28, 2013 9:10 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

No bez przesady może :) Ja dopiero zaczynam tymczasowanie.
Tzn. zacznę jak Zosia okrzepnie i przemyśli :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pt cze 28, 2013 9:30 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Kobitki, magdar... ja muszę znowu pędzić do mamy.
Dziś wieczorem wraca Renifer. Niech ktoś spokojniejszy coś powie, bo ja zupełnie się nie nadaję do myślenia.
Co napiszę to się koopy nie trzyma.

Baaaaaardzo , bardzo dziękuję magdar za ofertę.

Ja mam durnowaty łeb jak sklep.
Wieczorem ja także dotrę do domu to z kimś rozsądnym pogadam.

A w sprawie adopcji.... bez komentarza....
A tak dobrze brzmiała ta Pani....
Ech, ech
Ja muszę galopować, ale trwamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 28, 2013 10:00 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Uważam,ze Bąbelke powinien zmienić zamieszkanie. Dla jego dobra. Poza tym odległosć nie jest dużna jak na przerzut kota.

Bardzo czesto dochodzi do rezygnacji z adopcji .Trzeba się cieszyć tylko,że ludzie choć powiadomili o tym,że sprawa nie jest aktualna. Często jest milczenie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 28, 2013 16:20 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Zosiu, jestem spokojna, że Bąbelek będzie miał dobrze i magdar77. Nie bój się zrobię solidną wizytę PA. Sprawdzę dokładnie zabezpieczenie okien, proponowane menu, żwirek w kuwecie, czy jest odpowiednia ilość czasu na głaskanie i zabawy z kotem itd.
Nie martw się o pakuj Bąbla. Jak nie ma kto go przewieźć to ja mogę to zrobić.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob cze 29, 2013 6:27 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

EVA2406 pisze:Nie bój się zrobię solidną wizytę PA. Sprawdzę dokładnie zabezpieczenie okien, proponowane menu, żwirek w kuwecie, czy jest odpowiednia ilość czasu na głaskanie i zabawy z kotem itd.
Nie martw się o pakuj Bąbla. Jak nie ma kto go przewieźć to ja mogę to zrobić.

Znowu? 8O :ryk:
Chyba, że to PA to wizyta PO ADOPCYJNA :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Sob cze 29, 2013 7:36 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

villemo5 pisze:
magdar77 pisze:Ja mam chyba wyjątkowe szczęście, bo mnie nigdy sprawy życiowe nie komplikują się w dwa dni.

:ryk:

Sorki, ale to taki czarny humor...

Naprawdę lepiej się stało, że to wyszło teraz.

Tak, to jest czarny humor. Zawsze wiedziałam, że jest masa głupich ludzi, ale dopiero na forum widzę, jakie to ilości. Jak czytam o śmiertelnej alergii dwa dni po przybyciu kota, o pięciolatkach, które kot wskakujący na łóżko przyprawia o zawał, o sytuacji życiowej, która zmienia się diametralnie dzień po deklaracji przyjęcia kota, o trzylatku, który może zjeść kocią kupę, jeśli ta znajdzie się poza kuwetą, to nabieram przekonania, że ja i moja córka jesteśmy.......zdrowsze. Na ciele i na umyśle ;).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]